| FilosofulDepresiv2022 a întrebat:

Ai accepta sa ramai doar prieteni cu o persoana pe care o iubesti, dar care nu simte la fel, in cazul in care va intelegeti bine? Eu sincer, nu!

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Nu! M-as simti extrem de ofensat de faptul ca nu ma considera destul de bun pentru a-i fi iubit, dar ce sa vezi, ma vrea ca amic (pff!)...si din orgoliu, din mandrie, nu as mai vrea sa stiu nimic de ea. Chiar daca nu din cauza orgoliului, oricum ar fi intelept sa te indepartezi de ea, pentru ca ar fi tortura sa fii amic cu o femeie de care esti indragostit si sa fii martorul relatiei/relatiilor ei amoroasa/amoroase cu alt/i barbat/i. Ea cu siguranta va pune paie pe foc si iti va si povesti cu "ochi nevinovati", ca o "prietena buna" ce e (sper ca intelegi sarcasmul) ce si cum face in relatia cu respectivul/respectivii.winking

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De ce nu?
Înseamnă că nu o iubești destul, ci mai mult pe tine. Caz în care e de înțeles de ce ea nu te iubește la fel. Sau chiar deloc.

| Celcestietot a răspuns:

Daca ai destule in comun cu ea, ar merge, de ce nu happy.

| Hammurabi a răspuns:

Cum poți iubi o persoană care nu simte nimic pentru tine?
Așa cum se îndrăgostesc unii de actorii din filme?
E cam aiurea.

| Lukasssz a răspuns:

Nu, nu am prieteni

| DonEduardo a răspuns:

Nici eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e normal să îți iubești prietenii? Iar frumos e să îți iubești și vrăjmașii. Dumnezeiesc. happy

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Da.
Da sa fie ia nimeni altcineva.

La altcineva niciodată la altă persoană niciodată la alta om niciodată.

Doar ia atăta tot.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru GraniniCuPiersica):

Nu inteleg nimic laughing!

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Accept orice numai ia sa fie nimeni altcineva doar ia mereu va rămâi ia mereu era doar ia

| Anonim5695 a răspuns:

Ca sa ajungi sa iubesti o persoana, inseamna ca ai trecut prin anumite chestii cu ea. Nu o iubesti asa dintr odata. Nu trebuie sa strici ce ai cu ea pentru niste sentimente neimpartasite. Nu o poti obliga sa te iubeasca.

| Mariaa005 a răspuns:

Sunt prietena cea mai buna a persoanei pe care o iubesc si doare ca dracu mai ales ca nu stia si nici nu o va face din frica mea sa nu stric tot si să-l pierd definitiv, ma torturez singura in liniște, nu recomand sa faci greșeala asta happy

| alexTHEbombăr a răspuns:

Pai ia-ti de mana mana dreapta