De ce aș face-o?
De milă... de plictiseală... ori în joacă, până voi cunoaște pe cineva care chiar îmi place?
Dacă te referi la o relatie de iubire, NU. Fiindca dacă continuati să vorbiți/ să vă vedeti zilnic, să râdeti împreună, să adunați amintiri, unul din cei doi tot va cuteza să viseze la "ceva" mai mult. Și nu e Ok să dai speranțe false, doar de dragul de a-l face pe celalalt să zâmbească.
Dar, dacă e vorba de relatie de prietenie, de colegialitate, fără alte interese, DA.
Eu am avut gagic care nu ma atragea fizic dar f*tea dumnezeieste
Deci... uneori am facut-o si pe asta
La corp nu prea conteaza nici la femeie nici la barbat, ca majoritatea au corp cat de cat, doar aia diformi, dar pe aia nu ii pui, picioare strambe, corp nu stiu cum, accidente, aia sunt putini. Pai am avut un amic care avea 135 kile si sa vezi ce gagica avea, iar cand am intrebat-o ce a atras-o a zis ca figura e tare, a ramas cu el si dupa ce s-a lucrat la sala, dar nu s-a lucrat pentru asta. M-am convins, am vazut poze ca nu-l credeam, eu l-am cunoscut lucrat la sala, am zis ca vreau poze si sa vb cu gagica-sa. Am si acum poza in calc. Deci Ray aici cam greseste putin.
Figura este cheia. Da, si corpu dar mai putin, sigur ca se prefera una cu dosul mai bombat si cu sanii mai mari, dar si cealalta e f buna daca are figura draguta. Pai stiu eu baiat lucrat la sala neplacut, si altul cu ceva burtica placut de nu se poate nelucrat la nici o sala, are la 1, 72 m, 88 kile! Aceiasi varsta, asta slab, gras a fost placut de la 15 ani la fel, si iar am intrebat femeile ce are, au zis "are figura masculina, ceva mai agresiva cum ne plac noua femeile". Si nu una am intrebat. Ai dreptate ce tie nu-ti place alteia ii place, dar tot dintre aia cu figuri cat de cat atractive, un tip de figura iti place tie, alt tip alteia, am zis si ieri. Cand zic neatractiv, zic deloc, ca deloc am primit raspunsurile, nu cat de cat, ca daca e cat de cat, e deja altceva. Exact cum si la mine sunt destule care nu ma atrag deloc.
Cred ca e primul rans de genul venit din partea ta, doamna profesoara! Nu te-am mai vazut de mult.
Asta clar, si estetic sigur ca la un moment dat desfigureaza mai ales la femei, asta e sigur. Nu mai arata deloc cum trebuie nici la figura, doamne, am ramas uimit, desi unele cu figura misto arata misto si la 140 kile. Da, ai zis bine ca, crezi, dar sigur e figura ce decide la greutate normala de fapt comparatie facem. Eu am vrut sa zic in general ca la greutate normala nu prea conteaza fizicul, altfel mai conteaza la majoritatea, ala grasu cu tipa aia subtire o fi fost un caz mai aparte.
Mda, aici e marea problema, distanta cred a stricat, altfel oricum nu are sens sa schimbam parteneru cand apare unu mai nu stiu cum, ca asa mereu exista altii nu stiu cum, si ce facem? Ne jucam? Incurcam si pe celalalt? Ca omu se casatoreste, face casa cu celalalt, se baga in rate, in altele, mai face si copil nu e asa simplu. Si daca ma atrage destul ala sau aia cu care sunt, nu merita sa ma duc cu altul care e mai mai, ca aia e pe moment, dupa aia la fel va fi. Ca si cand ai un caine, ce-l schimbi? Ca poate vei vedea altii mai frumosi, mai cocheti, mai simpatici, il tii pe ala, il iubesti pe ala, asa ar trebui si la relatii. Si la copii e la fel, al tau e mai nesimtit, mai prost, dar nu zic "aaa pai il infiez pe ala ca e mai frumos, mai destept poate, mai asa". E altceva dar e acelasi principiu de fapt.
Sunt domnișoară, încă!
Nu e prima dată cănd răspund la această categorie si nici ultima.
Și adevărul e că Ray al nostru are printre altele și întrebari frumoase si provocatoare.
Hmm, nu stiu ce varsta ai, suna interesant.
E prima oara cand iti vad prezenta la astfel de categorii. Nici pe site nu te-am mai zarit de mult.
RAY întreabă:
Crisu_8081 întreabă:
TurliucAdrianFrancis întreabă:
George0197 întreabă: