| banzicarul a întrebat:

Ai face sex oral? Raspuns sincer in special fetele!

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca da... daca il iubesc, da!

| Silvia a răspuns:

Alta treaba nici nu am, sa stii!no talking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex oral doar baiatului pe care il iubesti cu adevarat! face [parte din preludiu si important e nu numai sa faci, ci sa ti se si faca!

| zanesiprintese a răspuns:

Uite, citisem mai demult pe sfaturiortodoxe.ro legat despre sexul oral. Am ramas surprinsa ce am vazut, nu ma asteptam, dar totodata aveau dreptate!
Si anume:
Sexul oral? mda... asta reprezinta metoda cea mai convingatoare in a-ti demonstra iubirea fata de celalalt... nu poti face asta daca nu iubesti respectiva persoana.
Pentru mai multe detalii http://www. sfaturiortodoxe.ro/iubire-sex/sexul-oral-avantaje-dezavantaje-masturbarea-si-prejudecatile-adolescente-adolescenti-fete-minore-baieti-sex-oral-iubire. htm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer da.pentru ca il iubesc foarte mult si stiu ca merita sa fac asta!

| Crs a răspuns:

Nu.

| eugem35 a răspuns:

Sunt doua feluri de femei cele care o sug si cele care nu recunosc tu din ce categorie faci parte

| love156471 a răspuns:

Nu!
never

| Dizzydizz a răspuns:

Atata timp cat iubesti ar fi normal sa facithinking

| Parintele a răspuns:

Dar tu ai suge-o? fii sincer.

| nicol20 a răspuns:

Eu am facut si mi-sa facut este adevarat ca prin asta demonstrezi persoanei iubite ca o iubesti dar mai sunt si alte moduri prin care poti demonstra inainte negam ca as fi facut dar nu are rost eu sunt constienta ca doar curvele fac asa mda ce sa spun sincer nu as mai face.

| LCD a răspuns:

Nu straight face
nici eu nu ii cer asta, asa ca.nici eu nu ii fac

| visatoare a răspuns:

Sincer nu...

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Eu una daca faceam macar ''normal '' ma mai gandeam sa raspund, sincer Nu cred` depinde, poate cu baiatul care mi-ar ajunge''sot ''or somethin dar nu asa la.in principiu Nu`}

| ynacuf a răspuns:

Da, e cat se poate de normalhee hee

| evoke a răspuns:

O dastraight face N-am altceva mai bun de facut decat sa fac sex oralstraight face

Sincer n'as faceotongue

| julieta a răspuns:

Nu! nu am curiozitatea sa aflu cum e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut-o, sunt fata si iti spun sincer mi-a venit sa vomitstraight face

| alexandru90 a răspuns:

Hai ma fetelor ce dracu asa fugiti de sex oral ca de dracu. Mie unu fetele care se tot dau cu faze din astea ca ea nu suge ca ea nu face mi se par niste sclifosite si nu stiu sa faca sex adevarat. Poate voua va place sa vi se faca sex oral dar sa faceti nu. Hai ca deja ma enervez. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni, hai ca m-ati facut sa radhappym-am hotarat; maine seara ii fac sex oral iubitului ca merita si-l iubesc...de-abia astept sunt curioasa, nu am facut niciodata;

| AnonimA a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal... cine nu ar face

| Addaaaa a răspuns:

Da