Am facut compromisul de a fi impreuna cu un baiat pe care nu l-am iubit, doar de dragul lui pentru ca mereu insista. Imi era mila de el si ma simteam vinovata ca ma iubeste si eu nu il iubesc. Daca a meritat? NU! pana la urma n-am mai rezistat, ne-am despartit si toata vina a cazut pe mine. Chiar acum probabil vorbeste cu prietenii nostri comuni si ma face in toate felurile, chiar aseara m-a facut "tarfa" pentru ca am alt prieten. Nu am sa mai fac compromisuri niciodata!
Având în vedere categoria, am să caut să răspund în consecinţă.
Da, am făcut compromisul de a-mi ridica standardele de aşa manieră în materie de femei de să pară imposibil de îndeplinit. Astfel eram sigur că nu o să dau peste superficiale.
Al doilea compromis a fost acela de a-mi suspenda standardele pe perioade extrem de scurte că deh... de sex e nevoie mereu.
Al doilea a meritat că nu am ajuns un frustrat şi a contribuit decisiv să aflu că şi primul compromis a meritat.
După 4 ani de la acel compromis cu standardele, chiar am găsit pe cineva care chiar le îndeplineşte pe toate şi da, a meritat cu vârf şi îndesat.
cu toti fc compromisuri si da am facut... pot sa-ti spun un singur lucru ca a meritat si nu a regretat niciodata
adbu întreabă: