| RAY a întrebat:

Ai fi de acord sa te întâlnești cu un tip care doar dorește sa te îmbrățișează și sa te atingă? Tipul nefiind atragator și virgin? Tematica este una psihologica importanta aspectului fizic în socializarea interumana, mulți tipi cauta doar astfel de gesturi sau a vb cu sexul opus, cele mai cotate fete de pe only sunt și bune ascultătoare.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu merge, dorinta de imbratisare apare cand iti place fizic. Exact asta am patit eu cand eram cu unele din alea care ma placeau dar eu nu le placeam.
Aia care venea la mine (cu tulb bipolara) de imi facea de toate la pat, zicea:

"Tu esti asa mai rece". Eu am mintit-o ca asa e de la depresie dar ca nu eram asa, aiurea, nu o placeam si nu simteam sa fiu mai cald. Ea imi facea de toate pentru ca vroia ceva mai mult. Eu nu ii faceam ei, zicea ca de la boala si trat nu simte mai nimic, dar nu conta, daca imi facea mie, nu se ferea de mine.
Ca e virgina sau virgin, asta n-ar conta, cum arata conteaza.
Am mai zis, nu ajunge deloc asta pentru o rel serioasa, conteaza si multe alte calitati, dar asa pentru distractie si imbratisari, etc, ajunge doar fizicul.

Dar chiar daca arata bine dar nu ma atrage pe mine, e tot una.
Si cam asa e la toti.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Realitatea e trista, cruda, din asta se nasc multe frustrări, neacceptarea ta în societate din cauza fizicului

4 răspunsuri:
| RAY explică:

Eu da, dacă o tipa de care nu îmi place fizic dar e îmbrăcată ok as fi de acord și dacă ar duce o mintea as vorbi cu ea, rezultând probabil cv platonic, uman

| blackann a răspuns:

De ce m-as intalni cu cineva neatragator random asa ca sa ma atinga si imbratiseze? daca nu-mi place aspectul fizic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă femeia nu simte nimic pentru bărbatul ăla nu o să vrea nici să facă ce spui tu.