Tu esti o pustoaica de 16 ani care nu stie ce vrea de la viata, mai tarziu s-ar putea sa regreti!
si da, as face orice pentru persoana iubita... dar numai daca merita... exact cum spune @monyk16
take care!
Buna, as fi in stare de aproape orice pentru pers iubita, cu o singura conditie:sa stiu ca merita si sa stiu ca ar face la fel pentru mine, nimic nu e mai rau ca sa stii ca iubesti si ai face orice pentru cel iubit, iar lui sa nu ii pese, sa lasi totul pentru pers iubita este destul de dificil si trebuie sa gandesti bine problema inainte de a face asta, pentru ca e un pas important, depinde pentru cine faci efortul acesta, trebuie gandit bine, pai poate iubitul tau nu e de acord cu tine, tocmai pentru ca ii pasa de tine, te iubeste si se gandeste ca asa iti e mai bine sa nu faci pasul acesta, poate ca el gandeste mai matur si se gandeste si la consecinte, nu e totuna.
Buna.si eu era sa fac o astfel de greseala dar multumesc lui dumnezeu ca m-am trezit la timp.nu as renunta la scoala pentru nimic...la ai mei nu as renunta, dar daca ar trece ceva timp sa fim impreuna, sa il cunoasca ai mei ar fi altceva. din escrierea ta inteleg ca fugi si abandonezi. te-ai gandit ca te duci intr-eu tara straina, nu cunosti pe nimeni. poate azi esti cu el si maine nu mai esti.eu zic sa te mai gandesti si daca va este dat sa fiti impreuna, o sa fiti fara sa pierzi tot ce ai.ma bucur ca macar el gandeste si sper sa nu isi schim, be pararea. sper sa nu mi-o iei in nume de rau.ai grija
Exagerezi. Da e foarte frumos sa fii in stare de orice pentru persoana iubita dar asta nu inseamna ca iti distrugi tu viata. Fara liceu nici femeie de servici nu te poti face, scuza'ma.Mai bine stai si vezi'ti de scoala si eventual in vacanta mergi in strainatate la prietenul tau.
Te-ai gandit la planuri de rezerva? Adica daca tu te duci cu el in alta tara, ce viitor o sa ai? Important o sa fie sa-ti castigi painea.Cat de bine s-o plati, tot trebuie sa tremini o scoala, crede-ma.Ai fi pregatita sa te casatoresti, si chiar daca nu o faci tot un astfel de rol ai juca.
As fi in stare doar daca as fi sigura ca el ma iubeste cu adevarat.Problema ar fi scoala.si nu ca as renunta acum. dar acum, daca nu ai scoala este foarte greu sa te descurci in viata.Macar sa termin liceeul si dupa aia as fugi, pentru ca facultatea pot sa o fac si in alta tara
Dar in principiu DA! As fi in stare sa fug!
App:Il inteleg pe iubitul tau, deoarece iti vrea binele. dar acum noh
by daii
Depinde de mai multe lucruri(daca va iubiti RECIPROC de ex).
Dar eu nu as face asta, sa renunt la tot, de fapt sa renunt la viata mea, la ceea ce am cladit pana in momentul ala, la prietenii mei:X, la scoala, la familie.nu, asta nu. Nu as renunta la tot ce a insemnat viata mea pana atunci, pentru o alta viata care ar putea fi un fiasco.
Oricum are balta peste
Nu ati inteles
eu nu vreau sa fug intr-o tara straina! vrea sa fug in tara mea, in Romania! ca acum sunt in Belgia fara el!
E bine, e foarte bine că vrei să te sacrifici pentru persoana iubită, asta înseamnă că îi porţi o dragoste adevărată, dragoste tot mai rară în tiua de azi. Ai grijă însă să nu fi rănită mai târziu Îl înţeleg pe prietenul tău pentru faptul că nu e de acord cu tine, iar explicaţia e logică... te iubeşte! te iubeşte cu adevărat şi îţi vrea doar binele.
Eu nu am o persoană la care pot ţine, aşa că simte-te norocoasă că ai şansa să iubeşti şi să fii iubită cu adevărat.
Mult succes, şi zi de zi să ai o zi bună
Eu am lasat pe el scoala famili, sunt minora si acum suntem in spania, am stat o perioada cu el normal sa ne cunoastem mai bine, este un pas foarte importan in viata, si nu o pot face cu primul care imi iese in cale...cat timp aveti impreuna?