Eu am fost,dar trec foarte repede cu vederea, adica daca am vazut ca nu merge, l-am dat dracu nu stau sa ma milogesc
Pentru asta iubim. Odata ce ne indragostim de cineva, sau e doar un sentiment de atractie fizica, ar trebui sa ne avertizeze o alarma interioara ca la un moment dat vom fi dezamagiti. Ca sa nu crezi ca sunt o ipocrita, iti raspund la intrebare. Da, am fost dezamagita atat in dragoste cat si in ceea ce priveste relatiile cu prietenii sau alte persoane dragi! Sper sa ocolesti cat de mult aceste lucruri, numai bine!
Desigur,mereu se va intampla asta, din iubire iese si tristete.Eu unul,cand am asteptat sa vina iubirea n-a venit,cand a venit, n-am stiut cum sa-i arat ca o iubesc, si probabil am pierdut-o.
Oricine a fost.am avut doua relatii pana acum, dar in ultima am fost cea mai dezamagita. oricum trecem peste
Nu s-a nascut om sa nu fie dezamagit macar oadat in viata...este un lucru inevitabil...
Uh! Si de cate ori.
Acum, baiatul care s-a despartzit de mine isi mai bate si joc de mine si ma injura...
De foarte multe ori...Si doare, dar asta este, mergem mai departe.Se pare ca si tu ai fost dezamagita,dar linisteste-te,o sa treci peste, nu o sa suferi la nesfarsit, imi pare rau pentru tine.Gandeste-te ca nu esti singura, care trece prin asta!
beausingurlamasamea întreabă: