Am fost domn incat sa fac asa ceva dar acum am ajuns sa fiu cel mai feroce dintre barbati asa ca grija mare la aia care vrea ceva cu mine. Oricum nu as fi violent dar ar trai clipe de cosmar langa mine, mai bine sa plece departe
Da mai lipseau cativa milimetrii sa fac pasul cel mare dar a intervenit o chestie legata de varsta, am tot incercat sa-i explic ca nu conteaza dar nu a reusit sa se impace cu ideea deloc. Aveam aceeasi gandire, conceptii de viata, ne simpatizam adica radeam mult etc. Acest refuz din partea ei m.a facut sa fiu mai dur cu femeiile si sa nu mai am compasiune de ele, mi.a cazut rau dar uite asa alt refuz alta dezamagire viata ma intarit mai mult si stiu cum sa le rezolv pe alte femei fara violenta sau abuz fizic. I-o intorc pe dos cand mai putin se asteapta cea care va avea interes sa fie cu mine
Cand vrei sa-ti schimbi jobul intai anunti ca te-ai saturat de ei, iti dai demisia si pleci, cu riscul de a ramane fara salariu o perioada, sau intai trimiti CV-uri pentru angajare in alte parti si cand ai un raspuns pozitiv si convenabil iti dai demisia?
Zic si eu...
Nu e acelaşi lucru.Să faci aşa ceva în timp ce eşti într-o relaţie cu cineva care poate are încredere în tine şi te iubeşte mi se pare un gest foarte insensibil.Nu poţi să compari cele două situaţii.
Eu daca as fi inselat m-as simti foarte rau si de asta nu pot sa insel, stii cum e karma tot ce faci ti se intoarce inapoi intr-o zi
HappynewCenusa întreabă: