Da prima mea dragoste a fost la varsta de 13 ani si am stat cu aceea fata 1 an Numele ei a fost Aida
Da, prima dragoste si cea mai "mare" a fost de la 10 ani, si ink imi plc de acea persoana (am 14 ani), mie ink imi trermura picioarele cand l vad
Da am iubit si iubesc inca acea persoana.cred ca aveam 15 ani cand m-am indragostit.dar tu?:* :X
Dragostea o percepi altfel la fiecare varsta. Cat am fost adolescent am fost si eu indragostit lulea si ziceam mereu ca iubesc cand imi placea de cate o fata. Mi-am dat seama ce inseamna iubirea dupa ce am umblat cu o fata 4 ani, si de abia dupa ce ne-am despartit. De atunci m-am mai indragostit de multe ori, dar am stiut ce inseamna iubirea si nu s-a mai intamplat.
Prima dragoste "ireala" pot spune ca a fost la gradinita sau prin clasa a 4-a. Ce adevarata, pe la 24
Bucura-te de fiecare fluturas cand apare, ca e un sentiment frumos
La 12 ani m-am indragostit profund de un baiat suuper hot. pe vremea aceea el avea 16 ani
Iubire sincera, si matura doar la 17... Asa sa ma indragostesc, am patit-o de nenumarate ori: cand eram mica de tot-iubire infantila, de copii, apoi m-am indragostit asa- ci fluturasi si altele ...si acum la 18 iubesc din suflet; si e cea mai complicata dragoste, atunci cand si suferi
Nu pot sa zic ca a fost o iubire... mai bine zis a fost simpatie, pe la 14 ani