Buna, stai linistita k daca va iubiti sigur nu va veti desparti, dar de ce oare e impotriva ta, ca banuiesc ca nu le-ai facut cine stie ce... daca el nu baga de seama ce spun ei si sti ca te iubeste si il iubesti, atunci eu cred ca totul va fi bine, daca exista iubire...
Linisteste-te si controleaza-ti frica pentru ca poti sa-i dai si lui nelinistea ta si il vei stresa cu asta. Ai incredere in el, in ceea ce este intre voi si va fi bine.
Esti sigura ca nu te vor?/De unde stii?/cine ti a sp?/? NU invinui daca nu stii din gura lor si apoi daca este adevarata dragoste de ambele parti ve ti fi impreuna si ve ti sta alaturi indiferent care este situatia sarac bogat etc Mie greu sa ti scriu o intreaga poveste dar .in mare ...va iubiti este la fel de puternic sentimentul?/? de ambele parti .treceti peste toate si gata .numai daca nu e o relatie de interes ...aici am vrut sa ajung /POate vom vb pe privat .eu sunt mihnita pentru aceasta situatie pentru ca sunt mama de baieti siimi doresc sa fiu o soacra bine ...desi in general fetele vad soacrele ca pe... cel cu coarne. dar ce sa fac o sa accept ce va fi daca ei vor fi fericiti nu mai conteaza daca eu le plac sau nu Fericirea lor conteaza si ajutorul meu daca il accepta ok. te pup si fii optimista si nu te lua dupa vb
Ce? Nu te va lasa daca tu nu lasi ca treaba asta sa va afecteze.si ca sa nu va afecteze singurul lucru ce ai de facut este sa nu te ingrijorezi tu!
El te iubeste, nu? Si atunci? Tu il vrei pe el si pe nimeni altcineva asa ca desi doare sa nu fi acceptata...treci peste pentru tine si pentru el... oferai liniste si iubire cand este cu tine, si nu vorbi de ai lui numai daca el vrea asta, nu-l bate la cap cu acelasi lucru.
Repet atata timp cat tu nu-i lasi pe ei in relatia ta, ei nu vor putea intra.pentru tine ei 'nu exista'...ai grija de tine...si chiar daca vrei sa le cazi bine, nu-i lasa sa te calce -n picioare!
Mai intai...esti sigura ca ai lui nu te vor? Crezi ca au motive reale sa nu te accepte? Raspunde-ti la intrebarile astea si apoi fa-ti griji... Daca el te iubeste cu adevarat nu va renunta la tine, ba dimpotriva va incerca sa le arate alor lui ce fata are langa el. Mai greu e daca sunteti minori, insa chiar si asa nimeni nu poate sta 24/24 cu voi pentru a nu va putea vedea. Incearca sa nu te lasi influentata de chestia asta si nu insista foarte mult cu ideea "ai tai nu ma vor" atunci cand esti cu el, ca s-ar putea sa se sature si sa creada ca tu cauti un motiv sa-i reprosezi ceva. Sfatul meu e sa profiti din plin de fiecare clipa ce-o petreci alaturi de el, fara sa te gandesti ca se poate termina din cauza alor lui. In fond daca e ca relatia voastra sa se destrame asta se va intampla, iar tu nu poti face mare lucru. Mai depinde si de mana destinului. PS: Nu iti mai face griji. Sunt si alte persoane in situatia ta, dar probabil nu se gandesc la asta ca fiind o problema. Ai grija de tine si de iubirea voastra. Multa bafta.
Daca el te iubeste nu-ti face probleme! Cel putin tu il cunosti...stii cat de mult este atasat de parinti! Daca e mult prea atasat de ei, da...iti poti pune problema ca e posibil sa te paraseasca din cauza lor, dar daca nu...nu ai de ce sa-to faci probleme! :*
Cati ani aveti? Sunteti la varsta la care va pot desparti sau sunteti majori? Dragostea invinge de obicei, daca parintii nu incearca sa va desparta santajandu-l. Trebuie sa fi tare si sa te porti normal, nu-i arata ca iti este frica de ai lui. Ai incredere in dragostea ta pentru el si in dragostea lui.
Daca voi va iubiti atat de mult atunci de ce mai ascultati parintii? Va intalniti afara, sau undeva unde nu sunt parintii. Nu trebuie sa afle ei si nici n-au voie sa interzica copilului sa se intalneasca cu cineva pai da-o in colo de treaba, eu ii bateam pe ai mei daca se bagau...
Aveti bani, stiti orasu, puteti sa mintiti sa spuneti ca mergeti la plimbare doar cu niste simpli prieteni si va faceti de cap toata ziua
Sau daca nu vreti sa fiti rai si sa mintiti parintii, atunci incercati sa-i convingeti ca esti de treaba, desteapta, stii cum sa te porti, etc. Cum sa nu va mai iubiti numai pentru ca asa spun parintii ei habar n-au ce e aia adolescenta...de parca ei n-au fost niciodata mici...
Adrian666 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: