| Ghizilă_Cristina_1995 a întrebat:

Ai o relatie de un an si putin. Familia partenerului nu te agreaza, si il trimit in strainatate sa poata scapa de tine
El da de gustul banilor si va dati seama, isi face contract si ramane sa lucreze
Au trecut aproape 4 luni de zile
Mai are contract pana in aprilie
Din prea mult dor,rusine si mila, a inceput sa minta ca vine acasa
Si nu vine...
Nici nu mai vrea sa se uite in ochii mei,nu am comunicat mai deloc acum de sarbatori,alege sa ma minta decat sa ma vada plangand ca nu vine acasa
Eu intr-un final am inteles. Acum ce mai pot face sa mai salvez ceva si sa putem continua relatia?
Stresul si anxietatea m-au doborat...mi-e frica sa nu o dau in altele
Nu vreau sa ma pierd nici pe mine, nici pe el
Ce pot face?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca nu merita relatia, parintii lui mereu vor avea ceva impotriva ta si vor incerca sa va desparta iar el nu pare dispus sa lupte prea mult pentru tine. Tot tu te vei amagi si vei ramane singura in final asteptand...nimic

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca pentru tine acel EL este pierdut definitiv. In astfel de situatii indiferent ce ai mai face pe acest EL nu il vei mai putea readuce langa tine si unica solutie cu adevarat buna pentru tine este aceea de a-ti cauta viitorul si fericirea alaturi de altcineva. Langa o persoana care sa te iubeasca neconditionat pentru ceea ce esti si reprezinti de fapt. Succes. Multa sanatate!

| mentholinks a răspuns:

E clar ca nu il mai interesezi. Cauta pe altcineva.

Răspuns utilizator avertizat
| BububucatorulBubycus a răspuns:

Interesul lui a fost altul tia traso pe primul plan, parintii lui nu te accepata au un motiv-financiar sau esti pramatie si lau indepartat de tine prin cel mai simlu mod Refati viata, lasa jigodiile si ia-o de la inceput usor cu altcineva...

| AdrianaB1 a răspuns:

E complicat.
Dar incearca sa ai grija de sanatatea ta ca este cel mai important lucru.
Poate sa vorbesti cu el sa purtati un dialog, si sa ajungeti la un numitor, nu e bine sa sufere nici el nici tu.