Buna, mai mult ca sigur ea nu e o prietena adevarata. Ori doreste sa te vada despartita de el din ratate si din invidie, sau il placea pe el, de aceea s-a comportat asa. Dar nu merita atentia si prietenia ta.
Am patit si eu cu o asa zisa prietena, care mi-a facut mult rau in sensul ca imi spunea la fel cum iti zicea tie acea fata, imi zicea ca prietenul meu nu e de mine, e ca ma insala, ca nu ma iubeste, ca sa ma despart de el, apoi cand se intalnea cu el, spunea de mine o gramada de minciuni, si mi-a facut multe faze nasoale; prietenul meu a pus-o din fericire la punct si mi-a interzis sa mai am vreo legatura cu acea individa care dorea cu orice pret sa nu fiu cu el, dar nu a reusit sa ne desparta; oricum astfel de persoane nu merita sa fie numite prietene...
Mai mult ca sigur il place pe acel baiat. si poate fata aceea e mult mai frumoasa si ea nu are sanse la baiatul ala. a incercat sa ii faca sa se certe doar pentru a se apropia ea de el
Eu cred ca era o persoana cu doua fete.
O fata era aceea pe care o cunosteai tu si cealalta e cea pe care ai vazut-o ulterior.
Parerea mea e ca acea fata astepta momentul despartirii celor doi tineri.
Placea acel baiat, sau ura acea fata...
Indiferent de motive, "prietena" e total neadecvat spus...
beausingurlamasamea întreabă: