| bebytzza_9352 a întrebat:

Ai o relatie serioasa (peste 2 ani)prietena ta cea mai buna de fiecare data cand iesiti singure iti spune numai lucruri urate despre iubitul tau, atunci cand te certi cu el iti tot spune sa nu te mai impaci cu el etc...atuci cand si el e de fata se poarta de parca ar fi cei mai buni tovarasi. te certi cu el fff rau va despartiti. u in ziua respectiva nu te vezi cici cu ea dar nici cu el. ei se intalnesc ea ii spune lui lucruri urate despre tine pe care inainte ti le spunea tie despre el.profita ca iti cunoaste un secret pe care el nu il cunoaste.il face sa fie din ce in ce mai nervos. el te suna iti spune ca vrea sa vorbiti, accepti sa te vezi cu el doar daca te insoteste si "prietena ta " care te minte ca nu e cu el...cu 10 minute inainte sa ajungi tu la locul stabilit ea ii spune marele tau secret adaugand ca daca tu nu ai de gand sa recunosti acel lucru intervine ea.Va intalniti ea face pe victima ca si cum ea nu stie nimic el iti pune intrebari u o intrebi pe ocolite daca ea i-a spus ceva iti face semn ca nu stai ceva timp pe ganduri dupa care te gandesti ca cel imi bine e sa spui adevarul ii recunosti greseala pe care ai facut-o ea in continuare continua sa se prefaca pleci spre casa ii lasi impreuna el vine dupa tine insotit de ea la scara blocului tu le spui ca vrei sa plece el iti spune ca nu te lasa singura ea ii spune lui in soapta las-o singura vorbiti maine. El nu o asculta urca cu tine si toata noaptea inceaca sati deschida oki sa vezi ce prietena ai avut langa tine

DE CE CREZI CA SA PURTAT FATA RESPECTIVA ASA? IL PLACEA PE PRIETENUL FETEI, ERA INVIDIOASA SAU CE CREZI CA A DETERMINAT-O SA SE POARTE ASA?

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, mai mult ca sigur ea nu e o prietena adevarata. Ori doreste sa te vada despartita de el din ratate si din invidie, sau il placea pe el, de aceea s-a comportat asa. Dar nu merita atentia si prietenia ta.
Am patit si eu cu o asa zisa prietena, care mi-a facut mult rau in sensul ca imi spunea la fel cum iti zicea tie acea fata, imi zicea ca prietenul meu nu e de mine, e ca ma insala, ca nu ma iubeste, ca sa ma despart de el, apoi cand se intalnea cu el, spunea de mine o gramada de minciuni, si mi-a facut multe faze nasoale; prietenul meu a pus-o din fericire la punct si mi-a interzis sa mai am vreo legatura cu acea individa care dorea cu orice pret sa nu fiu cu el, dar nu a reusit sa ne desparta; oricum astfel de persoane nu merita sa fie numite prietene...

| lala_1641 a răspuns:

Probabil este geloasa pe ea sau.thinking

il place.

| andreeeaaa a răspuns:

Mai mult ca sigur il place pe acel baiat.batting eyelashes si poate fata aceea e mult mai frumoasa si ea nu are sanse la baiatul ala. a incercat sa ii faca sa se certe doar pentru a se apropia ea de elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca era o persoana cu doua fete.
O fata era aceea pe care o cunosteai tu si cealalta e cea pe care ai vazut-o ulterior.
Parerea mea e ca acea fata astepta momentul despartirii celor doi tineri.
Placea acel baiat, sau ura acea fata...
Indiferent de motive, "prietena" e total neadecvat spus...

| Minnni a răspuns:

Cu siguranta ii placea de el happy