| cristi202 a întrebat:

Ai o sotie (un sot). Ai o prietena (un prieten). La un moment dat, ea (el) nu mai vrea sa faceti dragoste pentru un timp, fara a fi despartiti fizic. Cit rezisti fara ea (el), fara ca sa faceti nimic in intimitate?happy

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Depinde de motivul, pentru care i-ti cere sa faci acest,, sacrificiu''! Daca cererea are o limita de timp, care va avea si un finish, timp in care se va rezolva, problema'. atunci merita! Daca iubesti persoana, care are nevoie ca tu sa-i faci acest favor.atunci merita! Rezisti, un timp, dar totul are o limita! Timp si limita care trebuie sa fie rezolvata, intr-un fel sau altul, asta la intelegerea dintre cei 2 implicati! Atata timp cat nu exista despartire fizica, rol important, in aceasta situatie e si apropierea sufleteasca! Asta te va ajuta sa-ti rezolvi TOATE lipsurile!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu rezist toata viata pentru ca nu am acea partenera de viata.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In primul rand depinde de motiv.
Daca e intemeiat gen: '' sunt bolnava, sunt foarte stresata de la serviciu, a murit o ruda si o plang, n-am apetit deloc, sunt deprimata, etc'' atunci n-ai ce sa zici.
Daca apare dn senin.atunci e o problema.si trebuie aflat motivul!

As rezista putin, pentru ca mi s-ar parea dubios, nu ca n-as putea sa ma ''abtin''.

NOname
| NOname a răspuns:

Atat cat este nevoie.
Presupunand din start, ca exista dragoste, incredere, respect si ca are niste motive bine intemeiate. Ii dau timp sa-si puna gandurile in ordine sau/si sa-si rezolve problemele fizice. Mai ales, ca nu e neaparat nevoie de partener/a, ca sa fii satisfacut/a din punct de vedere sexual.

| Ana a răspuns:

Depinde, nu stiu, cateva zile

| Tweetymrrr a răspuns:

Mult. Dragostea nu inseamna numai "nebunii", inseamna respect, comunicatie, intelegere, sprijin.Nu este necesar contactul sexualbatting eyelashesDecat adica numai de aceea stai cu el\ea.thinking

Răspuns utilizator avertizat
| LauraD a răspuns:

Nu stiu.rezisti dar nu pe termen foarte lung asta in cazul baietilor .cred.la fete e mult mai easy :*