Depinde de motivul, pentru care i-ti cere sa faci acest,, sacrificiu''! Daca cererea are o limita de timp, care va avea si un finish, timp in care se va rezolva, problema'. atunci merita! Daca iubesti persoana, care are nevoie ca tu sa-i faci acest favor.atunci merita! Rezisti, un timp, dar totul are o limita! Timp si limita care trebuie sa fie rezolvata, intr-un fel sau altul, asta la intelegerea dintre cei 2 implicati! Atata timp cat nu exista despartire fizica, rol important, in aceasta situatie e si apropierea sufleteasca! Asta te va ajuta sa-ti rezolvi TOATE lipsurile!
In primul rand depinde de motiv.
Daca e intemeiat gen: '' sunt bolnava, sunt foarte stresata de la serviciu, a murit o ruda si o plang, n-am apetit deloc, sunt deprimata, etc'' atunci n-ai ce sa zici.
Daca apare dn senin.atunci e o problema.si trebuie aflat motivul!
As rezista putin, pentru ca mi s-ar parea dubios, nu ca n-as putea sa ma ''abtin''.
Atat cat este nevoie.
Presupunand din start, ca exista dragoste, incredere, respect si ca are niste motive bine intemeiate. Ii dau timp sa-si puna gandurile in ordine sau/si sa-si rezolve problemele fizice. Mai ales, ca nu e neaparat nevoie de partener/a, ca sa fii satisfacut/a din punct de vedere sexual.
Mult. Dragostea nu inseamna numai "nebunii", inseamna respect, comunicatie, intelegere, sprijin.Nu este necesar contactul sexualDecat adica numai de aceea stai cu el\ea.
Nu stiu.rezisti dar nu pe termen foarte lung asta in cazul baietilor .cred.la fete e mult mai easy :*
anonim_4396 întreabă: