Iti doresc tot curajul din lume si nervii cei mai tari!
Si-ti promit sa te sun, nu pentru vreun sfat, ci pentru reala placere sa te cunosc macar telefonic si sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci aici!
Te pricepi si la instalatii sanitare? Imi tot inund vecinii de cateva zile, am indepartat capacul de sub chiuveta sa arunc o privire pe coloana blocului, in speranta ca voi realiza ce se intampla. Si am gasit jumatate de teava, indreptata in sus, prin care curge apa. Si nu inteleg, a disparut cealalta jumatate de teava sau a aparut o jumatate noua, din senin?
Intrebarea mea este, tu chiar vrei sa ajuti sau ai nevoie de ajutor si asta e felul tau de a pune problema? Bine, recunosc, e o metoda buna prin care le poti poti combina pe amandoua.
Chiar vreau sa ajut
Dar din nefericire tevile nu sunt specialitatea mea
Nu raspund in calitate de psiholog Raspund in calitate de user TPU, la fel cum o fac si pe site
Nu aveam de gand sa ies week-end-ul asta. Acum nu numai ca trebuie sa ies, trebuie sa gasesc o fata, sa incep o relatie cu ea si sa apoi sa ne certam ca sa pot apela linia inimilor frante!
As fi preferat sa te pricepi la instalatii sanitare... Nu promit nimic, sa vad cum ma descurc.
pot sa iti spun si ce flori sa ii cumperi. Asta in caz ca nu isi iese etapa cu cearta. Sau in caz ca iti iese prea bine si iti pare rau
Pana la urmatorul anunt de genul asta am sa invat si ceva despre tevi si fire si reactii fizice Promit!
Ai si glob de cristal, carti de tarot, ceva?
Am niste probleme prin dragoste si vreau sa le pun la punct dupa bunul meu plac.Adica sa ma ajuti sa-mi influentez persoanele din jurul meu.
Iti dau un cocos negru daca ma ajuti. Ultima la care am fost, pe langa cocos mi-a cerut si material de bumbac.Tu ce mai ceri?
Daca sun cu taxa inversa, te superi?
Treaba asta e pe bune. Partea cu amuzamentul e la alta rubrica
Nu iti pot raspunde la aceasta intrebare.
Ce stiu e ca un psihiatru sau un psiholog nu isi vor face meseria la telefon
Mi se pare absurd sa sun un necunoscut/necunoscuta sa vorbesc pe banii mei de telefon cu cineva absolut neavizat care in cel mai bun caz imi poate da niste sfaturi subiective la experientele lui/ei anterioare.
Tu esti constienta de faptul ca un numar imens de no-liferi /obsedati sexual vizualizeaza chiar si in aceasta clipa intrebarea ta si ca pot lua legatura cu tine, nu?
O conversatie ce ar rezolva? pe bune e ca daca miai spune ca am un milion de euro in cont dar in realitate n-am nimic, pentru ca sa ne scimbam ceea ce gandim trebuie sa experimentam acel lucru, si discutile ajuta dar trebuie practica, da poate te sun cu nr de privat desigur
Am un feeling legat de toata treaba asta gen: call center dr love si testeaza piata sa vada disponibilitatea TPU-istilor.
Ce-i drept e funky ideea, dar asa cum ai zis numai de sfaturi subiective nu am avea nevoie.
Sfaturile sunt mereu subiective. Indiferent ca le primesti direct pe site sau la telefon
E adevarat cu o mica mare diferenta. Pe site nu platesc apelurile telefonice.
Ce retea utilizezi? si daca numarul tau de telefon taxeaza sau e numar cu minute in convorbiri obisnuite, cu toata lumea? Multumesc, seara faina.
Numarul este un numar obisnuit de Vodafone. Nu exista suprataxe sau chestii de genul asta. Tariful este cel aplicat pentru orice alt numar de Vodafone
linarkfts întreabă: