Întrebare recomandată | Oana92 a întrebat:

Ai probleme in dragoste? Vrei sa primesti o perspectiva feminina asupra situatiei cu care te confrunti? Pentru urmatoarele doua saptamani poti sa ma suni la 0733 203 256. Hai sa stam de vorba happy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

happy
Iti doresc tot curajul din lume si nervii cei mai tari!
Si-ti promit sa te sun, nu pentru vreun sfat, ci pentru reala placere sa te cunosc macar telefonic si sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci aici!
happy

140 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Oana92):

Ce muzica asculti sa stiu

| 2Low a răspuns:

Se pare ca ai parte de multi admiratori la cea mai populata categorie.

| RAY a răspuns (pentru Vektor):

Pe mine ma taxat la minut

| RAY a răspuns (pentru 2Low):

Daca se casatoreste ne invita pe toti

| DeeaMarry a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Dar platesti abonamentul la internet. Plus ca mai cheltui si timp.

| Oana92 explică (pentru RAY):

De calitate...

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru DeeaMarry):

Eu zic sa mai analizezi ce-ai spus.

| Oana92 explică (pentru AlexanderAdrian):

Chiar sunt necesare aceste contraziceri? Cine doreste sa sune o face, cine nu vrea sa sune dar vrea parerea mea imi scrie si ii raspund - GRATIS!

| RAY a răspuns (pentru Oana92):

Paraziti?

| Oana92 explică:

Si mai precis care e diferenta?

| Oana92 explică:

La telefon exista un buton rosu care opreste o conversatiewinking

| neutrino a răspuns:

A trecut TPU l-a urmatorul pas?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna Oana! Porti tocuri? Si dacă da, te dor picioarele? Nu vrei un masaj in talpă, reflexo? Multă sănătate.

| 2Low a răspuns:

Multi ciobani cibernetici, dar si pokemonii au luat vacanta.

| Oana92 explică (pentru CristiDinBucuresti):

laughing

Ce legatura are una cu alta?

| NameHarris a răspuns (pentru Oana92):

Daca nu imi spuneai tu nu stiam la ce folosestelaughing Eu il foloseam pentru a raspundelaughing

| Oana92 explică (pentru neutrino):

Http://www.tpu.ro/blog/?p=4693

Uite aici despre ce e vorba :)

| Oana92 explică (pentru NameHarris):

Tot la fel de nefolositor a fost si comentariul tau. In momentul in care am postat acest numar pe site am fost perfect constienta ca vor suna si multi...plictisiti, cum de altfel au si facut-o deja. Dar e problema lorwinking

| neutrino a răspuns (pentru Oana92):

Vorba lui Lapusneanu ramane valavila...

| Oana92 explică:

Eu doar imi spun parerea despre respectiva situatie. La fel fac si pe site cand raspund. Nu am trecut prin toate problemele asupra carora mi-am dat cu parerea, dar a fost parerea mea. Dar nu cred ca cineva care raspunde pe acest site a trecut prin toate problemele la care raspunde.

Mai mult de atat, daca ai intrat pe blog sa vezi despre ce este vorba, ai fi inteles ca nu am pus eu numarul meu pe site din lipsa de alta ocupatie. Si nu sunt singura, mai sunt inca 4 useri, la diverse categorii care au numerele postate. Daca il postam eu din plictiseala intrebarea era de mult timp stearsawinking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Se accepta si sex prin telefon?

| NameHarris a răspuns (pentru Oana92):

Dami si mie un sfat! Am avut multe relati dar niciuna nu a tinut mai mult de o luna nu era problema de la partenera era de la mine ma plictisesc foarte repede.Ce pot sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Sa nu genealizam. Mai sunt oamenii cu cap, care nu reda ca sfat propria realitate, ce ar fce cum ar face daca...dar e interesanta ideea cu telefonul. Eu unul nu sunt pro. O sa ai parte numai de "copiii cuminti" si "ascultatori" totusi multa bafta!

| DeeaMarry a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Ideea era ca oricum platesti.

| Oana92 explică (pentru anonim_4396):

Mda? Si tu cand dai un sfat din a cui perspectiva vorbesti? Nu valorile si experientele tale ti-au influentat o anumite opinie sau idee? Sau tu, cu cap fiind, dai sfaturi/oferi pareri din puncte de vedere complet obiective?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Ai toata paleta de raspunsuri, fell free sa arunci o privire. Indiferent ce anume arirm fiecare are propria opinie.

| Oana92 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Bineinteles! Dar nu la numarul astawinking Cauta altele, gasesti o gramada de doritoare...

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Oana92):

Mi se pare ca esti cam agresiva pentru cineva care vrea sa ajute.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Oana92):

Păi are, că dacă esti relaxată după un masaj ai sfaturi potrivite, si adaptate situatiei, dacă vrei vin să i ti fac masaj.

| DNSK a răspuns:

Pacat ca esti in Vodafone