Iti doresc tot curajul din lume si nervii cei mai tari!
Si-ti promit sa te sun, nu pentru vreun sfat, ci pentru reala placere sa te cunosc macar telefonic si sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci aici!
Prin mesaje are ceva daca vorbim sau trebuie sa te sun? Eu as vrea prin mesaje in seara asta ca am daca pot sa zic asa o problema? da-mi un raspuns
Ma numesc Andrei si am 16 ani.Sunt o fire timida, fara incredere in mine. Acum cateva zile eram la sala de forta si o fata se tot uita la mine insistent.Nu am bagat de seama crezand ca poate se uita ca am ceva sau poate is murdar.A 2-a zi la fel, tot se uita ls mine, tot nu i-am dat importanta.A3-a zi am intors deodata capul catre fata si ea atunci imediat a,, aruncat,, privirea in pamant si a inceput sa isi muste buzele.A4-a zi la ce aparat lucram eu, fata respectiva venea langa aparatul de vizavi de mine si incepea sa lucreze si ea.De atunci am inceput sa simt oarecum ceva pentru acea fata.Nu o cunosc, nu am vorbit niciodata cu ea, dar stiu ca sta vizavi de cartierul meu, dar nu am vazut-o pe afara.Coincidenta pura e ca fata vine la aceeasi ora la care vin si eu la sala.( fata e in vestiar si se schimba cand ajung eu la sala sau daca ajung inaintea ei ea vine imediat la 10 minute ) -eu cred ca ma place- Spune-mi si mie cum as putea sa intru in vorba cu fata si sa ma inprietenesc si mai tarziu peste 1 saptamana sa ii spun ceea ce simt? Nu imi spune sa imi fac curaj si sa ii spun imediat ceea ce simt pentru ca ti-am precizat ca sint o fire timida, rusinoasa si fara incredere in mine. Dupa ce o sa ma inprietenesc cu ea as putea sa o scot la un suc ceva si sa ii spun ceea ce simt dar mi-e teama ca poate gresesc cu ceva si sunt timid. Dami un sfat, propunere ceva Multumesc mult♥
Iti mai pun aceasta intrebara inca 1 data poate n-ai vazut! Ma numesc Andrei si am 16 ani.Sunt o fire timida, fara incredere in mine. Acum cateva zile eram la sala de forta si o fata se tot uita la mine insistent.Nu am bagat de seama crezand ca poate se uita ca am ceva sau poate is murdar.A 2-a zi la fel, tot se uita ls mine, tot nu i-am dat importanta.A3-a zi am intors deodata capul catre fata si ea atunci imediat a,, aruncat,, privirea in pamant si a inceput sa isi muste buzele.A4-a zi la ce aparat lucram eu, fata respectiva venea langa aparatul de vizavi de mine si incepea sa lucreze si ea.De atunci am inceput sa simt oarecum ceva pentru acea fata.Nu o cunosc, nu am vorbit niciodata cu ea, dar stiu ca sta vizavi de cartierul meu, dar nu am vazut-o pe afara.Coincidenta pura e ca fata vine la aceeasi ora la care vin si eu la sala.( fata e in vestiar si se schimba cand ajung eu la sala sau daca ajung inaintea ei ea vine imediat la 10 minute ) -eu cred ca ma place- Spune-mi si mie cum as putea sa intru in vorba cu fata si sa ma inprietenesc si mai tarziu peste 1 saptamana sa ii spun ceea ce simt? Nu imi spune sa imi fac curaj si sa ii spun imediat ceea ce simt pentru ca ti-am precizat ca sint o fire timida, rusinoasa si fara incredere in mine. Dupa ce o sa ma inprietenesc cu ea as putea sa o scot la un suc ceva si sa ii spun ceea ce simt dar mi-e teama ca poate gresesc cu ceva si sunt timid. Dami un sfat, propunere ceva Multumesc mult♥
Acest numar este un numar normal Vodafone. Tarifele sunt cele aplicate la orice al numar Vodafone.
Perspectiva feminina, ( minunata expresie!) si-a prelungit termenul de valabilitate, care a fost de doua saptamani? Daca dorim sa primim o perspectiva masculina, putem telefona?
As dori sa vorbim. Nu lua in considerare numele, contul este facut acum ceva timp. Stiu ca s-au dus saptamanile, dar am o problema destul de mare si as vrea sa vorbim.
Pe cât de nobilă este iniţiativa pe atât de meschine sunt majoritatea răspunsurilor.
linarkfts întreabă: