Întrebare recomandată | Oana92 a întrebat:

Ai probleme in dragoste? Vrei sa primesti o perspectiva feminina asupra situatiei cu care te confrunti? Pentru urmatoarele doua saptamani poti sa ma suni la 0733 203 256. Hai sa stam de vorba happy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

happy
Iti doresc tot curajul din lume si nervii cei mai tari!
Si-ti promit sa te sun, nu pentru vreun sfat, ci pentru reala placere sa te cunosc macar telefonic si sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci aici!
happy

140 răspunsuri:
| Rossi1921 a răspuns:

Pot sa dau beep?laughing)).

| Anonimuluscyk a răspuns:

Ai primit multe apeluri pana acum?

| Andreiu68 a răspuns:

Prin mesaje are ceva daca vorbim sau trebuie sa te sun? Eu as vrea prin mesaje in seara asta ca am daca pot sa zic asa o problema? da-mi un raspuns

| Oana92 explică (pentru Andreiu68):

Poti sa imi trimiti mesaj pe TPU. Am sa iti raspund happy

| Andreiu68 a răspuns (pentru Oana92):

Ma numesc Andrei si am 16 ani.Sunt o fire timida, fara incredere in mine. Acum cateva zile eram la sala de forta si o fata se tot uita la mine insistent.Nu am bagat de seama crezand ca poate se uita ca am ceva sau poate is murdar.A 2-a zi la fel, tot se uita ls mine, tot nu i-am dat importanta.A3-a zi am intors deodata capul catre fata si ea atunci imediat a,, aruncat,, privirea in pamant si a inceput sa isi muste buzele.A4-a zi la ce aparat lucram eu, fata respectiva venea langa aparatul de vizavi de mine si incepea sa lucreze si ea.De atunci am inceput sa simt oarecum ceva pentru acea fata.Nu o cunosc, nu am vorbit niciodata cu ea, dar stiu ca sta vizavi de cartierul meu, dar nu am vazut-o pe afara.Coincidenta pura e ca fata vine la aceeasi ora la care vin si eu la sala.( fata e in vestiar si se schimba cand ajung eu la sala sau daca ajung inaintea ei ea vine imediat la 10 minute ) -eu cred ca ma place- Spune-mi si mie cum as putea sa intru in vorba cu fata si sa ma inprietenesc si mai tarziu peste 1 saptamana sa ii spun ceea ce simt? Nu imi spune sa imi fac curaj si sa ii spun imediat ceea ce simt pentru ca ti-am precizat ca sint o fire timida, rusinoasa si fara incredere in mine. Dupa ce o sa ma inprietenesc cu ea as putea sa o scot la un suc ceva si sa ii spun ceea ce simt dar mi-e teama ca poate gresesc cu ceva si sunt timid. Dami un sfat, propunere ceva Multumesc mult♥

| FABULOSUL6000 a răspuns:

De unde esti? no reason

| Andreiu68 a răspuns:

Iti mai pun aceasta intrebara inca 1 data poate n-ai vazut! Ma numesc Andrei si am 16 ani.Sunt o fire timida, fara incredere in mine. Acum cateva zile eram la sala de forta si o fata se tot uita la mine insistent.Nu am bagat de seama crezand ca poate se uita ca am ceva sau poate is murdar.A 2-a zi la fel, tot se uita ls mine, tot nu i-am dat importanta.A3-a zi am intors deodata capul catre fata si ea atunci imediat a,, aruncat,, privirea in pamant si a inceput sa isi muste buzele.A4-a zi la ce aparat lucram eu, fata respectiva venea langa aparatul de vizavi de mine si incepea sa lucreze si ea.De atunci am inceput sa simt oarecum ceva pentru acea fata.Nu o cunosc, nu am vorbit niciodata cu ea, dar stiu ca sta vizavi de cartierul meu, dar nu am vazut-o pe afara.Coincidenta pura e ca fata vine la aceeasi ora la care vin si eu la sala.( fata e in vestiar si se schimba cand ajung eu la sala sau daca ajung inaintea ei ea vine imediat la 10 minute ) -eu cred ca ma place- Spune-mi si mie cum as putea sa intru in vorba cu fata si sa ma inprietenesc si mai tarziu peste 1 saptamana sa ii spun ceea ce simt? Nu imi spune sa imi fac curaj si sa ii spun imediat ceea ce simt pentru ca ti-am precizat ca sint o fire timida, rusinoasa si fara incredere in mine. Dupa ce o sa ma inprietenesc cu ea as putea sa o scot la un suc ceva si sa ii spun ceea ce simt dar mi-e teama ca poate gresesc cu ceva si sunt timid. Dami un sfat, propunere ceva Multumesc mult♥

| Oana92 explică (pentru Andreiu68):

Ti-am raspuns prin mesaj privat! happy

| Andreiu68 a răspuns (pentru Oana92):

A atunci scuzehappy

| Lamborghiniasx a răspuns:

Cat este taxa de apel?

| 1Q a răspuns:

Daca iti trimit un mesaj pe TPU ma ajuti ca imi este rusine sa te sun

| Oana92 explică (pentru 1Q):

Da, sigur. Trimite un mesaj si am sa iti raspund happy

| Oana92 explică (pentru Lamborghiniasx):

Acest numar este un numar normal Vodafone. Tarifele sunt cele aplicate la orice al numar Vodafone. happy

| lovemeoana a răspuns:

Ai id de messenger? daca da...mi-l trimiti in privat? merci :*

| Mely616 a răspuns:

Sunt cam timida cu vorbitul la telefon, poti vorbi prin mesaje pe mobil?

| Oana92 explică (pentru Mely616):

Poti sa imi trimiti mesaj privat aici, pe TPU si am sa iti raspund happy

| neutrino a răspuns:

Perspectiva feminina, ( minunata expresie!) si-a prelungit termenul de valabilitate, care a fost de doua saptamani? Daca dorim sa primim o perspectiva masculina, putem telefona?

| TheLittleBadGirl a răspuns:

As dori sa vorbim. Nu lua in considerare numele, contul este facut acum ceva timp. Stiu ca s-au dus saptamanile, dar am o problema destul de mare si as vrea sa vorbim.

| Oana92 explică (pentru TheLittleBadGirl):

Scrie-mi un mesaj privat si am sa iti raspund. happy

| gogu220 a răspuns:

Pe cât de nobilă este iniţiativa pe atât de meschine sunt majoritatea răspunsurilor.