Sincer daca arata bine fara acel ochi si mai ales sa stie cum sa se comporte si cum sa vorbeasca cu tine...da ai putea...dar trebuie sa si vrei.
Inseamna ca un barbat fara p. s-ar potrivi de minune cu o femeie pentru ca nici ea nu are p... inteligent raspuns ai mai dat sunt sigur ca ai ajutat tare mult persoana care a postat intrebarea
Sufletul conteaza, nu prea conteaza aspectul.Eu iti spun sa pui in valoare calitatile tale, nu defectele!
Orice e posibil in dragoste ..nu te descuraja indiferent de ce spune altii
Daca el barbat este un om minunat, capabil sa iubeasca si sa se lase iubit, atunci cu siguranta as putea sa-l iubesc indiferent de handicapul lui fizic.
De îndrăgostit, te îndrăgostești de felul unei persoane de a fi. Îl iubești pentru ceea ce este, cu bune și rele, nu îi iubești calitățile și îi urăști defectele.
Așadar, cum arată este doar o atracție fizică, nu te îndragostești de el pentru cum arată.
Intr-o relatie conteaza 99% comportamentul si 1% aspectul fizic. Eu personal as prefera sa traiesc toata viata cu o femeie de treaba si fara un ochi, decat cu una frumoasa care imi va face viata un cosmar.