| Anonimm30 a întrebat:

Ai putea sa iubesti o persoana foarte saraca? Chiar si un boschetar/a?

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de preferinte - eu nu vreau boschetare

| Adry05 a răspuns:

Uită-te la adelina pestrițu, a ajuns din dansatoare la bară prin cluburi mare doamnă bogătașă că s-a îndrăgostit unu prost cu bani de ea laughing)))

| Drimmero a răspuns:

Niciodata nu m-a interesat de banii ei, barbatii nu tin cont de banii partenerei, ca mai sunt rataciri de ''printese'' masculine care cauta femei mega bogate e partea a 2-a, in filme vezi tiparul asta mai des decat in realitate. Revenind, daca e saraca inseamna ca are vreun handicap ceva? Daca e apta de munca poate foarte bine sa lucreze si sa se stabilizeze, majoritatea au plecat de jos, iar in fond la voi bogatia din ce am observat se refera la haine si nu stiu ce casa, dar probabil acea tipa are personalitatea ei care poate fi puternica si se poate dezvolta daca e sprijinita, insa in lipsa unui sprijin n-a reusit, a unui mediu toxic si ghinionist. Ce vreau sa zic e ca daca munceste si are un scop anume poate ajunge bine merci sa se imbrace bine, sa faca parte din mediu bun, adica progreseaza. Adica e o persoana absolut normala, o luam ipotetic care isi poate schimba oricand soarta, numai ca nu a avut destule oportunitati, nici eu nu sunt vreun miliardar, director de nu stiu ce, sunt om de rand si eu care stie cum sa pleci de jos, aici ma refer la cineva de rand, personal nu vad vreo problema daca nu a avut bani, se pot face. Nu voi fi ipocrit sau exagerat ca nu e felul meu, deci exclus la boschetara, doar daca imi da karma una pe cap dintr-o data, bat in lemn )))

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai da, insa... sansele mici care ar fi, s-ar datora faptului ca poate nu orice om ajunge sa cunoasca o/un asa zis/a "boschetar/a", ca nu prea ar avea cum.

Dar sansa exista, nu trebuie exclusa.

Numai bine! ^_^

| LoveSleep a răspuns:

Aș putea dacă m-aș chinui.
Dar n-aș face-o.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu poți iubi pe cine cu adevărat dacă te chinui, nici mima nu ți ar ieși mult timp, poate viceversa sa mimezi sa te chinui sa iubești o fata bogata asta e altceva, măcar te chinui pentru ceva, asa pentru o săracă acel chin nu își are rostul decât dacă nu e chin, ar fi o pierdere de timp pentru amândoi.

| Apokales a răspuns:

Da. O iau la mine acasa, o spal, ii dau de mancare, o deparazitare eventual. Si multa, multa iubire happy.

| Ofiintă a răspuns (pentru Apokales):

Așa este când te îndrăgostești. Nu mai contează nimic, nici dacă nu s-a mai spălat de ceva timp. Ce să mai vorbim despre interese comune.

| Apokales a răspuns (pentru Ofiintă):

Nu ma indragostesc de nimeni. Inceteaza cu astea. Sunt doar foarte, foarte disperat.

Nu mă refeream la tine.
Am ironizat întrebarea propriu-zisă.

| Apokales a răspuns (pentru Ofiintă):

Eu nu am ironizat nimic. Vorbeam serios happy. De ce crezi ca totul este o gluma laughing?

Eh, nu cred că "totul" este o glumă.
Mai greșesc și eu, iartă-mă laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost cu o fata săracă, astea cu bani numai figuri și aere au în cap.

| Paul754880338 a răspuns:

Trebuie sa fii foarte profund/a ca sa treci peste astfel de bariere si sa nu te temi sa dai ascultare sentimentelor. "Sarac/a" sau "boschetar/a" sunt doar niste etichete care par sa dea intrebarii tale mai multe stele, dar sunt multi bogati sau bogate mai arizi decat solul Saharei si multi oameni saraci de o caldura inimaginabila. Dragostea nu are acces la conturile bancare ale celor prinsi in capcana sa, poate de aia se spune ca e oarba. Nu exista om urat sau sarac, exista doar om lipsit doar de privilegiul iubirii adevarate!

| UnDiavol a răspuns:

Nu Conteza săracă bogată

singura Bogăție cu Adevărată dar cu Adevărată din tot sufletul și toată inima cu Adevărată este sa iubești cu Adevărată cu toată inima și tot Sufletul nu are imporanță sărac bogata urâta sau este nu este virgina sau are nu are copii sau nu are un picior sau nu are o mâna un ochi ce Conteza cu adevărată este sufletul ei inima ei fericirea ei sănătate ei inima ei sufletul ei siguranța ei O_O

| Apokales a răspuns (pentru UnDiavol):

Conteaza. Daca e bogata, atunci o iubesti mai mult, iar daca nu are un picior, atunci este si mai bine pentru ca nu opune rezistenta laughing.

| UnDiavol a răspuns (pentru Apokales):

Recunos am ras laughing)) cică dacă nu are Picior nu opune rezistența laughing))) sadic

Dar din toată inima spun și zic chiar nu-mi pasa sa aiba 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de defecte și copi și tot

Eu tot pe ia o iubesc cu toată inima și tot sufletul meu fericirea ei este tot pentru mine sănătatea ei este totul pentru mine siguranța ei este totul pentru mine O_O

Gandeste-te ca poti sa-i dai in cap direct pe strada, o iei in van si profiti cat inca-i calda. Daca ai norocul si intra intr-o convulsie, atunci nu mai trebuie sa ii faci nimic ca tremura ea din tot corpul laughing.

Ferească Dumnezeu laughing)))

Da. Fereasca Dumnezeu, ca-i pamantul plin de nebuni. Iti vine sa crezi?

Da cum sa nu laughing)))

| AndrElle a răspuns:

Boschetara!? Povesteste-ne, mai mult despre ea...

| JojelJelosu a răspuns:

Puneti aceasta intrebare si vei afla singur:
"Imi place banii sau scula?"