| UndercoverGirl_1581 a întrebat:

Ai putea sa stai cu mai multe/multi deodata? asa ca si relatie?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu. Eu daca sunt cu o fata inseamna ca o iubesc sau cel putin imi place si as vrea sa verific daca pot sa o si iubesc. Nu imi place sa joc la doua capete.

| Alisa a răspuns:

Nu, nu as putea, deoarece pun suflet intr-o relatie, si nu as putea sa iubesc mai multi barbati in acelasi timp, sau sa imi bat joc. nu sunt genul asta de persoana. intr-o relatie ma dedic cu totul, dau tot ce am eu mai bun pentru a il vedea pe cel de langa mine fericit, dar normal, numai daca sunt sigura ca ma iubeste. asa ca daca as sta cu mai multi cum ar fi posibile toate astea? nu as putea sa imi impart sufletul la mai multi barbati deodata.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu cred că se poate numi relaţie aşa ceva

| ÅñdRa a răspuns:

Buna totul este posibil dar acest lucru nu este frumos, ori esti impreuna cu o persoana ca o iubesti... ori esti cu ea sa-ti bati joc.

| georgiana a răspuns:

Nu pot lupta pe mai multe fronturi!

| Criss1105 a răspuns:

Stii mie chestia cu sa stai mai multi/multe deodata adica sa ai o relatie mi se pare o prostie...adica ori stai cu persoana care o iubesti ori iti bati joc...Si eu cum pun multe suflet in relatii ti se pare ca as putea sa stau cu 5 baieti si sa ma impart in 5 locuri deodata? Nu prea cred, si asa ceva nu se numeste relatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.combinatie.

| deathlord a răspuns:

Poti, si oricum faci asta deja! Relatiile nu sunt doar de iubiti/iubite, ai nevoie de mult mai multe relatii(prietenie, ura, nevoie, caterinca)

| narcis_5971 a răspuns:

Se poate dar trebuie sa fii fffff atent/a si precaut/a depinde ce vrei de la fiecare relatie, dar merge si chiar fffff bine

| theodz a răspuns:

Nu cred, pentru ca acele persoane cu care esti s-ar putea sa devina geloase...big grin

Întrebări similare