anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai reusit sa ma cunosti de cand sunt pe saitul acesta? Ce poti spune despre mine. ex. fite, glumet ce credeti voihappy. Pura curiozitate, nu ma deranjeaza nimic, spune ce vrei.^_^.

11 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Mirabella. orice dar nu narcisist.Toata viata mea am avut o parere urata despre mine si am cautat intodeauna sa ajut pe alti, ridicandu-le moralu si prin multe alte chestii de genul asta.Cum ai ajuns la concluzia ca sunt narcisist?:O

| adi4ever a răspuns:

Te cunosc esti backs banny, nu?

| bOse a răspuns:

Cum zic tuciurii :

Esti fitză!

| ClaraZ a răspuns:

Din pacate, nu am reusit sa te cunosc, dar cred ca esti de treaba:*

| mirabella_1176 a răspuns:

Esti prea michee hee si prea copilaros

| mirabella_1176 a răspuns:

S prea narcisit

Răspuns utilizator avertizat
| GymClass a răspuns:

Parca te cunosc de-o viatathinking

| Xtina_8376 a răspuns:

Pai din cate am vazut eu la ce intrebari ai pus esti cam stupid asa de felul tau asta e parerea mea sincer nu te deranjeaza nu?winking stiam eu..."pana la cat stai azi pe net?" laughing credeam ca aici se pun intrebari serioase care au nevoie de raspunsuri folositoare nu umplem site'ul cu intrebari puse din lipsa de ocupatie pentru asta exista si messenger si alte site'uri de chatwinking o zi buna! pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Helo0! Nu am reusit sa te cunosc, dar uitandu-ma peste intrebariilehee hee tale si raspunsuri trag concluzia ca esti un tip vesel, amuzantlaughing. si ti s-a pus pata pe "2012"waiting. Oricum esti Ok:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pari amuzant.si de treaba.
Dar din unele raspunsuri esti cam. figurant.happy