anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai salut deci vine povestea:
Asha 4 baieti o plac pe o fata (bine unu e prea prost deci nu se punelaughing)
Lu unu` i-a zis ca nu-i place de el si nul mai baga in seama
Eo am post cu ea vreo 2 saptamana da s-a dus totu din cauza ca ea barfea si ma baga in seama doar cand aveam bani straight face (asta mai spre sfarsit)
Al treile un "roacker" sta in banca cu ea el ar face orice ca sa-l bage in seama ex: arunca pop`conru` pe jos si dup manancal ca s`o faci sa rada angry ne-am certat vreo 4-5 cu el da acum il baga in seama numa pe el si noi zicem ca il place da ea cica ma place pe mine si nu stiu ce *** sa mai cred asa ca acum mai nimeni n`o mai baga in seama
Intrebarea... Mai am vreo sansa?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un "roacker". Nu te supara, dar daca as fi in locul ei si eu l-as alege pe cel cu care sta in banca. Bafta!

| xXCrystyanXx a răspuns:

Nu merita.Si nu pentru ca nu ai u sanse, ci pentru ca ea nu te merita.Te baga in seama doar cand aveai bani la tine si iti mai pui intreabarea "Mai am vreo sansa?".Iti repet:Nu merita.Cred ca de cand a aflat ca o plac 4 baieti si-a cam luat-o in cap.Ma rog, mai bine ramai afara din ecuatia asta.

| asdasasasas a răspuns:

JessicaRabbit "roacker" e un cuvant asa adica una care se da smecher si ar face orice ca sa fie in centrul atentieitongue

| EnjoiProSkater a răspuns:

Hey ia nu mai vorbiti de mine urat nu-i frumos laughing Sex pe echipe By DiLlYyY

| LickyTongue a răspuns:

Eu cred ca nici unu dintre voi nu stiti ``cu ce se mananca`` o fata.laughing, si ea isi bate joc, si voi pune-ti botul, ca sunte-ti penali. Unii, asa sunteti de inapti, ca merita-ti sa isi bata joc pizdele de voilaughing