anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai spune primul "te iubesc" chiar daca persoana iubita nu ti-a spus acelasi lucru pana acum? Sau ai astepta pana ti-ar spune el/ea prima data? De asemenea credeti in dragostea la prima vedere? Vi s-a intamplat sa cadeti victima acestei situatii? big grin

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca e bine sa astepti pana esti pregatita! Dragoste la prima vedere? Nu cred ca exista... e vorba de atractie, nu de iubire! Nu poti iubi ceea ce nu cunosti!

6 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Daca simti asta de ce nu. Pai daca asteapta si el acelasi lucru unde ajungeti?

| georgiana a răspuns:

Eu as spune-o daca asta imi spune inima...nu astepta prea mult.Succes!

| Irina a răspuns:

Nu cred in dragoste la prima vedere. si da, am spus eu prima "te iubesc" pentru ca asa am simtit, iar el la cateva luni dupa minehappy

| fsdfsd a răspuns:

Pai daca tu simti asta de ce sa astepti sa iti zica persoana de langa tine
Zi tu primul/prima

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred si in sex la prima vedere.in balcon, la bairam din picioare, in boscheti la 15 ani si el de 20, la posta intre o pitipoanca si o gasca de cocalari. mi se intampla sa citesc despre adolescenti responsabili pe aici pe TPU.care iubire? asta e iubire?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu as spune prima te iubesc, as astepta sa spuna el, sa nu fie obligat sa raspunda " si eu te iubesc " desi nu simte. Parca trebuia sa fie sincer si sa nu ne minta, nu?
Cat despre vestita dragoste la prima vedere nu cred. Nici macar la a doua vedere. Cred insa in atractie fizica la prima vedere happy