Doamne fereste, mai bine stai singur decat sa iti pierzi vremea cu una din mila.
Sincer NU, adica nu te supara dupa ce ca trebuie sa te suport pe tine si toanele tale mai trebuie sa o suport si pe mata, pe taicatu, fratii tai si tot neamul tau de cretini mai bine nu, imi fac bagajele si am plecat ca doar o viata am buna sau rea asa cum e, e viata mea si trebuie sa fiu liber.
Ma doare in pu+la de singuratate sau de idea ca o sa ma manance sobolanii, au fost oameni inteligenti ba chiar din domeniul stintei care au trait singuri au vazut lumea au invatat atatea si dupa toate astea nu sau plans niciodata de singuratate ba chiar pentru ei a fost un privilegiu ca au avut timp sa faca de toate fara sa aiba obligatii fata de nimeni.
Maradona a fost cu adevarat liber adica nu doar ca a facut istorie in lumea fotbalului plus recorduri dar el a facut ce a vrut el, a fost cu adevarat liber.
Bani, masini, femei, avioane, case, plimbari prin lume, mancaruri exotice si desi s-a nascut sarac a murit ca un rege cu o avere in conturi si a facut istorie in fotbal.
A murit legenda nimeni nu o sa mai fie ca el. Mesi si Ronaldo sunt pui pe langa Maradona.
O mai tragi și pe ea in 'singuratatea' ta și apoi ii dai papucii.Asa ceva fac doar băieții care nu au pic de creier și merită să stea singuri toată viața.