Daaa, am suferit eeenoorm, si inca mai sufar din pacate. Mie imi placea de o fata care are un iubit nu tocmai bun, dar sta impreuna cu el in chirie si ii e frica ca nu cumva sa fie singura sau sa nu se descurce de una singura. Iii mai placea si de un alt baiat cu care se mai culca, dar eu eram alaturi de ea, o ascultam si o sprijineam si o intelegeam! I-am oferit muuulte: cadouri, intelegere, sprijin si multe altele, i-am si marturisit pana la urma ca o iubesc tare tare mult, dar a zis ca nu ma percepe mai mult ca pe un amic. Si am mai incercat sa-i demonstrez in continuare, i-am oferit ceea ce iubitul sau amantul ei nu a oferit niciodata, dar din pacate nu le-a vazut! Imi povestea ce facea amantul ei pentru ea, cat de mult il iubeste, dar ma oftica ca eu faceam lucruri mult mai marete decat el, mult mai frumoase dar nu mi le observa! Am incercat si m-am straduit sa ii fiu doar prieten, sa nu mai fiu gelos si sa fim prieteni mereu! Dar nu am putut din pacate, si astfel nu mai vorbesc cu ea de 2 saptamani si inca mai sufar dupa ea si am multe multe regrete, i-as fi oferit totul! Pur si simplu nu o inteleg deloc, gagicul ei a batut-o si injurat-o, amantul ei nu a vrut sa fie cu ea, a respins-o de mai multe ori si a vrut doar sa se culce cu ea, dar eu as fi acceptat-o pe ea asa cum era, dar m-a respins si nu am avut nici o relatie cu ea, decat cea de amicitie.
Chiar regret, sper sa nu mai trec prin ce am trecut si sper ca nici unu dintre voi sa nu sufere din dragoste, este cea mai mare durere!
Ooo da am suferit inca sufar, ai grija sa NU afle! o sa te tachineze daca el nu mai tine la tine. Depinde si de ce v-ati despartit...
daca a aflat deja incearca sa ii arati contrarul sa ii arati ca nu iti mai pasa. Fii tu mai tare decat el. Succes!:*
Da,inca sufar .Mmm...nu stiu ce crede acum[adica daca crede ca inca mai sufar sau nu ] dar cand a observat ca sufar l-a durut in 14.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: