anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai trait o poveste de iubire?:-)cine vrea sa povestim?

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Toti traim povesti de iubire, dar nu le scrii decat atunci cand suferi ......asa ca mai bine sa le traim, sa profitam de ele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si acum, imi iubesc patriabatting eyelashes, vrei sa discutam despre povestile noastre de dragoste pe TPU 80% saliveaza cand aude de cuvantul sex? sa fim seriosi

| simplaexistenta a răspuns:

Hai ca-ti zic eu una.
L-am placut timp de un an, lui ii plăcea de prietena mea foarte mult. Peste vara, eu m-am schimbat, am slăbit etc. El statea cu noi ca ii plăcea de prietena-mea. La un moment dat s-a pus cu una pe care si eu si prietena mea o uram, de la noi din clasa. Tin sa mentionez ca prietena mea nu il plăcea la momentul de fata. Dupa ce el s-a despartit de aia, a inceput ei sa-i placa de el, da el imi dadea mie atentie. Prietena mea, sa zicem Iza, se tot baga, ca mna, nu mai era ea buricul pământului. El tot dadea mixed signals, ei a inceput sa nu-i mai placa de el. El tot facea naveta intre mine si ea, cateodata nu statea cu niciuna. Ce sa mai vorbim de faptul ca eu sufeream 24/7. La momentul de fata suntem inca doar prieteni. Numai dumnezeu stie de cate ori am plans din cauza lui.

| mariuseu12 a răspuns:

Inca o mai traiesc... big grin si.mi place big grinlaughing

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Idem PucCiukiBu

| AnonyMess a răspuns:

Prea lunga Prea trista. sad

| gabrieljustme a răspuns:

Am trait. 8 luni dar mai avea pe cineva in acel timp.