anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai voie sa faci sex in camera de hotel? big grin Ce se intampla daca esti prins, sau ma rog? Nu am incercat niciodata acolo si vreau sa merg cu iubita mea!

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa nu ai voie? cat sex au vazut hoteluri nici nu ai idee.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, ai voie să faci sex în camera de hotel, pe pat, la baie ( sub duş ) sau unde vrei tu.
Camera o închizi şi NU te "prinde" nimeni şi, oricum, NU interesează pe nimeni ce faceţi voi 2 în cameră.

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Normal că ai voie happy
Nu e nici o problemă, Hotel, Motel, Pensiune, Cabană!

| Oana92 a răspuns:

Bineinteles ca ai voie! Doar nu vine nimeni sa vada ce faci in camera de hotel!

| drogh a răspuns:

Desigur că ai voie să faci sex în camera de hotel atâta timp cât nu pătezi nimic şi cât nu se rupe ceva. Nu ai cum să fii prins dacă închizi uşa. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Ai voie.
Uşa încuiată şi dă-i drumul, spor la treabă!
Te pup!

| Schatzyyyyy a răspuns:

Ai voie, incui usa si nu are cine sa te prinda:*

| RCristofor a răspuns:

Si tine cont ca pentru a te duce la hotel cu o fata, amandoi trebuie sa aveti varsta de 18 ani implinita.

| AdeVero12 a răspuns:

Am același răspuns ca GLu, dar voiam să-ți zic ceva. Să încerci sex pe acoperiș, eu n-am încercat, dar am văzut într-un film, după să-mi povestești și mie. rolling on the floor) Baftă!

| amalia025 a răspuns:

Camera de hotel e doar a ta. Ai voie sa faci spaghete acolo, nu te intrerupe nimeni, asa ca traieste clipa la maxim si nu te ingrijora!

| GLu a răspuns:

Nu-i nici o problema. Cat timp si platit camera, nu te va deranja nimeni, pana dimineata. Bafta!

| TePupaKeDy a răspuns:

Daca ai platit si incui usa nu se va intampla nimic
Succes!

| XxByaXxBebeXx a răspuns:

Frate de asta este camera de hotel sa faci tot ce vrei si sa te simti bine! Fa-o sa nu uite acea noapte! Pa si mult succes! Funda?:*