Eu sint sigura ca ai pus intrebarea din curiozitate si chiar nu vrei sa faci asa ceva... poate prietena ta a facut asa...eu nu as face nici pentru milioane. nu merita pur si simplu.sa te culci cun zabalos numai pentru bani
Nu. Mai ales că există o variantă mai simplă: Îl bat de-i sună apa în cap celui ce-mi propune asta şi-i iau banii
Salut.
Omul e o valoare mai mare ca banul.Chiar si ca non-valoare tot e deasupra banului
NU! Niciodata nu mi-au placut banii si nici nu o sa imi placa vreodata.Banii se duc la fel de repede precum vin.Deci nu se merita...
Bafta!
Hmmm sunt singurul care vede diferit intrebarea!? Trebuie sa imi fac un control... adica sa faci sex pentru bani e ok. Doar inselatul e o problema. Da, am plecat la control... have fun
Ma, tu despre ce vorbesti aici? toate fufele isi inseala prietenii prosti pentru o haina mai buna si o plimbare in lume. cand iti ofera o conditie mai buna, normal ca te duci dupa baiatul cu bani, care iti poate oferi un viitor tie si viitorilor pui. masculul alfa.
partea inversa: baietii isi inseala partenerele fara sa fie platiti, din miile de motive pe care le stim cu totii.
dar daca vrei tarfe, du-te pe centura. dai banu, primesti pasarica. nu asta cauti de fapt?
Daca as fi cu persoana pe care o iubesc acum, nu as insela-o pentru NIMIC in lume!
Numai curvarii si fufele insala pentru bani, dar eu nu mi-as insela iubita pentru nimic in lume.
Dizzydizz întreabă: