anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AICI am întâlnit pe cineva de care am prins drag. Asta se întâmplă cu câțiva anișori în urmă. Recent am aflat că urmează a se logodi. Am înnebunit! Am devenit gelos, cu toate ca in ultimii 2 ani nu am mai vorbit deloc. Ce sentiment e ăsta? De ce sunt gelos? De ce simt că trebuie să o despart cu orice preț și s-o am pentru mine forever?

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Atunci lupta pentru ceea ce iti dorestihappy

26 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Eu zic sa-ti vezi de viata ta si sa o lasi si pe ea sa faca la fel. E frustrare, pentru ca nu ai avut-o cand ai avut ocazia, pentru ca ai crezut (cum ai spus si tu) ca o sa mai ai ocazii, probabil ai crezut si ca ea va fi mereu acolo pentru tine(pentru ca exista cazuri) iar acum ai realizat, ca acesta femeie, in curand va fi sotia altui barbat, a lui "forever".

Ce simti tu nu se numeste dragoste, daca ai reusi sa o desparti, nu ar dura forever, ci doar cat ti-ar acoperi orogliul ranit. Nu e dragoste, poate frustrare si orgoliu ranit, dar dragoste nu. Dragostea e cand nu poti sa stai fara persoana respectiva, cand treci peste orice, nu cand afli ca urmeaza sa fie fericita alaturi de alt barbat. In fond, cand iubesti, nu fericirea celui iubit de tine se adauga si la fericirea ta? happy

Succes in viata, gaseste o femeie singura.

| anonim_4396 explică (pentru Ririru):

Cred ca m-am exprimat un pic gresit in intrebarea mea! Daca as sti ca e fericita, nu m-as baga niciodata! Nu vreau s-o despart ca asa mi-a venit mie, de nebun! Ma gandesc la fericirea ei! Dar, am asa un sentiment, intuitie sau cum s-o mai numi, ca nu o duce extraordinar de bine.

| pufipo a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă se logodeşte, o duce rău? laughing

| Ririru a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi dau seama ce greu o duce ea, atat de greu incat a acceptat sa devina mireasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubirea e libertare, egoismul e posesivitate. Cand simti ca pierzi pe cineva, nu e iubire, e doar un ego ranit. Oameni mici, sentimente mici.

| Betty12345678 a răspuns:

Esti indragostit de ea si e normal sa simti asta, dar gandeste-te ca ea pate e fericita cu altcineva.Mai bine asa decat sa nu ii fie bine cu tine.

| anonim_4396 explică (pentru Betty12345678):

Cine a zis că n-o să-i fie bine? Gata! Sunt multe de spus pentru a clarifica. N-am sa le scriu aici. tongue

| LoredanaS19 a răspuns:

Interesanta gandirelaughing Dar părerea mea este ca ar trebui sa încerci sa iti găseşti pe altcineva, stiu ca nu e răspunsul potrivit dar gândeşte-te ca poate ea e fericita acum, are tot ce isi doreşte si daca ai desparti-o, s-ar putea sa nu mai vorbeasca niciodata cu tine, sa te urască, imi pare sincer rau pentru tine caci stiu ca e dureros dar ar trebui si tu la rândul tau sa iti cauţi fericirea in alta parte, sa încerci chestii noi, alte fete, cu siguranţă va apărea una care iti va suci minţile pentru totdeauna happy Multa baftă happy

| anonim_4396 explică (pentru LoredanaS19):

Stai un pic! Ne-am văzut de două ori. Împrejurările au fost dificile iar acestea nu m-au lăsat să pun mâna pe ea când am avut ocazia. Sincer, am crezut k o să mai am alte ocazii. Dar din moment ce urmează o logodnă, deja se îngroașă gluma si trebuie făcut ceva.

Nu cred că mi-am dorit pe cineva așa de mult!

Sa moara bibi... Am ajuns la dilema ta!

| pufipo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cât timp a fost liberă nu ţi-a trebuit, ai zis că lasă şi pe altă ocazie
acum când e "prea ocupată" tu trebuie să o desparţi ca să fie cu tine forever
Întrebarea mea este: de ce să o desparţi când e fericită şi dacă o desparţi (staţi o perioadă împreună şi vă despărţiţi) n-o să îţi pară rău de ea?

| anonim_4396 explică (pentru pufipo):

Nu e chiar asa! altele au fost circumstantele...

| LoredanaS19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci lupta pentru ceea ce iti dorestihappy

| Withoutnamenoname a răspuns:

Dacă nu ai mai dat vreun semn 2 ani, trebuia sa te aștepte? Indiferent cât de grele sau ciudate au fost circumstanțele alea de care tot vorbești, câteva mesaje pe zi tot trebuia sa îi dai. Dacă însemna ceva pentru tine trebuia sa Îți faci timp pentru ea. Sau dacă era supărată pe tine, trebuia sa faci ceva sa o împaci atunci, sa Îți dai tot interesul sa fie bine. Practic voi ați rupt legătura de 2 ani. Și dacă nu a fost nimic serios înainte ( ca nu ai spus ca ați avut vreo relatie și v-ați văzut doar de 2 ori) Cum ai pretenția sa te aștepte indiferent de "circumstante"? Nu cred ca simți nimic cu adevărat pentru fata asta. Dacă simțeai, nu rezistai atâta timp fără sa vorbești cu ea, sa vezi ce face, Cum se simte, dacă e bine sau nu. Cred ca probabil e vorba de egoism. Nu ai vrut-o când o puteai avea ( pentru ca nu te ai străduit sa încerci ceva cu ea) și nu vrei sa o aibă nici altcineva ( care a fost mai capabil și mai atent ca tine )

| anonim_4396 explică (pentru Withoutnamenoname):

Teoretic, ai avea dreptate. Practic nu cunoști toată povestea.winking

| Withoutnamenoname a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici teoretic nici practic nu cunosc povestea. Repet, indiferent de circumstante, daca o voiai trebuia sa lupti si sa iti faci timp mereu sa vorbiti. Nu sa lasi 2 ani sa treaca degeaba. Daca ai lasat o sa zboare, ( am vazut ca ai spus asta mai jos) atunci nu te mai baga in viata ei. Uneori anumite lucruri trebuie facute intr-un anumit moment, altfel e prea tarziu.

| anonim_4396 explică (pentru Withoutnamenoname):

Taci! Te rog! laughing

Fata a zburat, si a gasit un sot. N-are sens ce incerci tu sa faci happy

| anonim_4396 explică (pentru Ririru):

Ție nu-ți dau fundiță! Ești pesimistă! laughing

Nu-ti dau dreptate doar sa primesc o funda sau sa te fac sa te simti mai bine. M-am pus in situatia fetei despre care vorbesti, in trecut, am avut si eu un astfel de baiat, care m-a lasar la fel, sa zbor un pic. Chiar mereu imi spunea, experimenteaza!, apoi m-a lasat vreun an de zile sa "fierb in suc propriu"(sa zic asa) pana sa-mi scrie iar, cand aveam o relatie deja.Tot cu "Imi esti foarte draga", deci da, ego ranit au multi barbati. Succes in ce vrei tu.

| Withoutnamenoname a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca asa ii spuneai si fetei ăleia, atunci inteleg de ce e logodita cu altcineva.winking

| Sexyfoxy2003 a răspuns:

Poate fiindcă perioada in care ai avut o relație cu fata respectivă te-a făcut să te atașezi intr-un fel de ea,iar acum când ai aflat vestea asta(îmi pare rău pentru tine), ai înnebunit.Din ce-ai scris tu, eu am ajuns la o concluzie:nu suporți să o vezi in preajma altuia, gândind că numai tu o meriti.
Crede-ma, și eu am pățit la fel. Știu ce scriu aici.Deci,tot ce cred eu că poți să faci este sa ii spui că încă mai ai sentimente pentru ea, etc(cum spuneți voi bărbați)și să accepți că dacă ea îl iubește pe el asta e.Îți vei găsi și tu aleasa.Succes.

| anonim_4396 explică (pentru Sexyfoxy2003):

E un pic mai mică. Nu e vorba că nu suport s-o văd in preajma altuia. Trăim diferite perioade ale vieții. Trebuia s-o las să 'zboare'.

| Sexyfoxy2003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica explica mai clar

| anonim_4396 explică (pentru Sexyfoxy2003):

Trebuia s-o las liberă. O perioadă destul de lungă nu a fost posibil să fiu lângă ea, așa că nu mi-am permis să îmi bat joc de ea printr-o așa numită 'relație la distanță'. Ar fi fost absurd. Nu sunt egoist. M-am gândit și la fericirea ei.

| Sexyfoxy2003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Drăguț din partea ta!