''Mi-am dat seama atunci ca vrea sa fie cu cei mai buni priteni ai mei ca sa o pot uita''.
Chiar crezi asta? Mama, ce naiv esti, sper ca n-ai mai mult de 13-14 ani!
Ca sa vrea sa o uiti nu ar sta cu cei mai buni prieteni ai tai, ci s-ar indeparta de tine.In plus, e foarte nesimtita ca dupa ce a avut o relatie cu tine, acum iti ia la rand cei mai buni amici!
Te iubeste, dar sta cu altul... Visator mai esti!
Nu te iubeste, e o fufa proasta si care nu merita atentia ta!
Scuze pentru duritate, dar trebuia sa iti deschid ochisorii!
Tu chiar o iubesti? Atat de mult incat nu vezi ca isi bate joc de tine? Stii cum e cu plansul la femei... e doar o incercare patetica de a incerca sa intoarca din drum si pentru ca nu iubeste ci pentru ca ii CONVINE. Tu in ecuatia asta joci rolul fraierului scuza-ma ca iti spun asa direct. Fata ta, imediat ce tu pleci te va inseala cu altul si apoi va fi iar cu tine.Gandeste-te bine:unii oameni nu merita a doua sansa
Buna! nu stiu ce sa zic e cam neserioasa fata. daca altora le spune ca te iubeste si ei iti spun tie inseamna ca ea vrea sa afli asta si ea le-a spus lor sa iti spuna poate cu adevarat te iubeste dar e posibil sa nu . marturisestei ca o iubesti mult si ca nu vrei s`o uiti sa nu`ti spuna ca trenuie pentru ca e imposibil se vede ca tu o iubesti mult pe fata asta si nu vrei s`o prierzi! ia`o de`oparte si intreab`o daca e adevarat ca te iubeste nu nu are curaj sa-ti spuna, ea sa`r putea sa zica timida "nu" u pur si simplu vei vedea daca te iubeste pe fata ei, daca se rusineaza, daca vrea sa plece fara sa-ti raspunda, daca se "balbaie" sunt mai multe feluri ai grija de tine si de ea. Bye te pup
liliana77any întreabă: