Vorbeste cu el, si fa toot posibilul sa va vedeti mai des! relatiile la distanta sunt destul de grele, si rareori rezista daca nu va iubiti cu adevarat
Intensitatea sentimentelor esta invers proportionala q distanta dintre subiecti mai ales cd apare si o necunoscuta in ecuatie.deci, in cazul tau da q virgula: las-o balta.cauta pe un cerc de 1km o data reala si fa permutatii de n luate cate x si ai scapat de problema.
Probabil si el are un motiv pentru care vrea sa va despartiti ca nu e doar asa < ca e mai bine > stii... relatie la distanta omul probabil are nevoie de imbratisari si pupicuri si sarutari reale nu prin net sau mesaje...sau o data la o luna sau cand va intalniti voi, ca banuiesc ca nu aveti ocazia sa va vizitati prea des. oricum, daca te ar fi iubit precum sustine, ar fi venit dupa tine si la capatul pamantului sau ti ar fi propus sa va mutati undeva sa fiti impreuna, nu sa va despartiti.
oricum vb cu el si intreaba l care e motivul real pentru care ti a cerut asta ca nu din dragoste renunti la o relatie ca deh. < asa e mai bine>.
presupun ca el nu e sincer 100% cu tine. comunicarea e importanta. vb cu el si lamureste situatia. who knows, poate te pune la incercare, desi nu cred.
bafta!
Relatiile pot rezista la distanta si mai mare-crede-ma ca mi se intampla! daca este distant probabil sentimentele lui deja s-au schimbat, altfel nu ar renunta. distanta nu e motiv de despartire...si normal ca a fost deranjat, dar acolo e vorba de orgoliu mai mult decat de iubire.
Buna bulgaras! si eu am avut o relatie la distanta, si la fel de 100 km, dar distanta pot spune ca ne-a unit, in prezent sunt casatorita cu acea persoana si avem si o fetita minunata! sfatul meu este sa nu ii spui ca poti sa il uiti cu ajutorul altei persoane ci recucereste-l! fa-i o surpriza aminteste-i ca distanta nu e o problema pentru tine! cere-i sa mai dea o sansa relatiei voastre! iar daca nu merge il lasi in pace definitiv!
Vb cu el si demonstreaza-i il iubesti, fa tot posibilul sa te duci sa stai cu el sau sa vina el la tine. relatile de la distanta nu dureaza mult pentru ca pot interveni o gramada de lucruri care pot inrautati relatia voastra si chiar sa va despartiti, asa ca fa tot posibilul ca sa fiti aproape unul de altul.bafta!
AlexEjmecheru întreabă: