| Adys a întrebat:

Ajutati-ma am facut sex fara prezervativ si si ea era minora, dar nu ne-am dat drumul in ea poate sa ramina ea insarcinata?

Răspuns Câştigător
| DorelExpertu a răspuns:

"era minora", deci nu mai e, cred ca au trecut ceva ani de atunci in cazul asta, nu sunt riscuri, indiferent cati ati fost.

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Riscul sa ramana exista chiar daca e minim

| wolder a răspuns:

Ne-am dat drumul = erati mai multi laughing)?
Inainte sa faci fara prezervativ nu te-ai gandit ca poate sa ramana insarcinata?
Prea tarziulaughing Daca nu ti-ai / v-ati dat drumul atunci sunt mici sanse sa ramana. am spus mici sanse, nu am zis : sanse 0!

| BlackheartQueen a răspuns:

Da, e insarcinata cu unul din "voi"

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, poate rămâne însărcinată ( cu unul dintre voi )!

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Da rămâne însărcinată, data viitoare folosiți prezervativ!

| greyhound a răspuns:

Da cati erati ma?

| drhotzu a răspuns:

"nu ne-am dat drumul" insemnand ca ati fost mai multi?

| Hitback a răspuns:

da. poate ramane.

| NuMaContrazice a răspuns:

"nu ne-am dat drumul" rolling on the floor da cati erati?

Răspuns utilizator avertizat
| ginoeugen23 a răspuns:

Da erati mai multi?

| Jee354 a răspuns:

Bai nene. Uite si la astia ma..Multi prosti de genul asta..Scuze,dar nu ma pot abtine...La 14 ani isi incep viata sexuala ..Doamneeeeestraight face Nu pot pricepe genul asta de copii care nu stiu ce fac nici daca le spui de 100 de ori.Si da, poate ramane insarcinata.:@laughing

| bombonika18 a răspuns:

Deci, sa inteleg, ati fu*** n baieti o fata de 14 ani, scuza-ma, dar daca deja de la 14 ani incearca cu mai multi, la 18 ce o sa mai faca, ca presupun ca pana la 16 ani o sa se sature si de negrilaughing

| CristinaBekka a răspuns:

Oare? Daca nu ti-ai dat drumul din ea, nu are cum.Dar totusi trebuie sa stii ca inainte de ejaculare, elimini un lichid care poate contine spermatozoizi, e nevoie doar de unul si, magie.Stii tu, primul care ajunge, fecundeaza \dancing.

| cihupacihups a răspuns:

Posibil