"era minora", deci nu mai e, cred ca au trecut ceva ani de atunci in cazul asta, nu sunt riscuri, indiferent cati ati fost.
Ne-am dat drumul = erati mai multi )?
Inainte sa faci fara prezervativ nu te-ai gandit ca poate sa ramana insarcinata?
Prea tarziu Daca nu ti-ai / v-ati dat drumul atunci sunt mici sanse sa ramana. am spus mici sanse, nu am zis : sanse 0!
Bai nene. Uite si la astia ma..Multi prosti de genul asta..Scuze,dar nu ma pot abtine...La 14 ani isi incep viata sexuala ..Doamneeeee Nu pot pricepe genul asta de copii care nu stiu ce fac nici daca le spui de 100 de ori.Si da, poate ramane insarcinata.:@
Deci, sa inteleg, ati fu*** n baieti o fata de 14 ani, scuza-ma, dar daca deja de la 14 ani incearca cu mai multi, la 18 ce o sa mai faca, ca presupun ca pana la 16 ani o sa se sature si de negri
Oare? Daca nu ti-ai dat drumul din ea, nu are cum.Dar totusi trebuie sa stii ca inainte de ejaculare, elimini un lichid care poate contine spermatozoizi, e nevoie doar de unul si, magie.Stii tu, primul care ajunge, fecundeaza \.