| nimicaici a întrebat:

AJUTATI-MA!
Aveam o prietenie super cu el. Vorbeam despre orice deschis cu el pana cand a inceput sa ma ignore. Faza e ca si eu am inceput, nu il salutam la liceu si ma uitam urat la el.Intr-o zi m-a intrebat ce am cu el si nu i-am raspuns. Un mic secret: IL IUBESC! Pe zi ce trece ii simt tot mai mult lipsa prin faptul ca mereu, chiar si in ore vorbeam prin sms. Cu toate astea niciodata nu si-a dat seama ca il iubesc. si ma bucur pentru ca el are sentimente pentru alta fata.De cand am inceput sa il ignor cred ca s-a suparat pe mine oh go on. Dar pe bune, nu mai suport sa sufar atat de mult, prefer sa trag acum pana il uit si apoi sa imi cer scuze de la el.Ati inteles ceva? Eu nu stiu ce e cu mine, ce sa fac?straight face

4 răspunsuri:
| nesuferitu a răspuns:

Spune-i micul tau secret,? dificil nu?

| SkillswaggBiebs a răspuns:

Ufff

| jokerul88 a răspuns:

Spune-i secretul acest si lui! 1 nu lasa sa treaca timpul

| Luori a răspuns:

Simti ceva pentru amicul tau, si chiar daca acesta are prietena, ar trebui sa ii spui adevarul, sa pastrezi acea relatie in care voi discuti despre orice "nepatata". Nu-ti ascunde sentimentele, fii sincera.
Chiar daca are prietena, tu spunandu-i ce simti nu intervine in relatia dintre el si acea fata. El alege ce face mai departe, descopera ceea ce simte pentru tine si pentru acea fata si va actiona, probabil, in functie de asta.
Lasand timpul sa treaca nu garanteaza disparitia sentimentelor din prezent; cel mai probabil prietenia va ramane cu un nod ce nu va putea fi reparat sau adus la normalul cu care erai obisnuita. Si daca prietenia a fost sincera, nu trebuie ca asta sa ia sfarsit, ci sa-ti asumi responsabilitatea asupra celor ce se petrece inauntrul tau.