Tu cum te-ai simti daca el ar veni la tine si ti-ar spune ca merge in oras cu doua "foste colege", fara tine? Daca vroiai sa-l iei si pe el, atunci gresesc eu, scuzati...in cazul asta n-ar fi avut niciun motiv sa faca scandal.Doar e gelos, tine la tine. Fa tu primul pas daca-l iubesti si va intelegeti bine, nu-i nicio rusine.Bafta
Intreaba'l " pana la urma suntem despartit sau nu? " daca zice da zii :" si n-ai vrea sa ne impacam? " daca zice nu... te desurci
Ast sa faca primul pas, nu ar fi tr sa se adreseze urat ci ar fi tr sa stea de vb k u sa lamureasca problema... eu una asa as face U decizi.
L fel am patit si eu zilele trecute.am iesit cu 2 baieti l o plimbare si s-a suparat rau...orgoliul asta e km mare... dar l noi nu se pune problema d despartire.ne-am certat dar i-a trecut... sfatul meu pentru tine si ar fi bine sa il iei in considerare k asa am facut si eu si merge d minune e sa asteptzi sa fac el primul pas... vrea sa fii tu disperata dupa impacare si el sa rada...intelegi? asa lasa-l sa fiarba si va veni cu sigurantza el l tine.