Ascult`o cand are ceva de zis, tine`i partea daca are nevoie, fii langa ea cand are nevoie de un prieten [asta merge cel mai mlt pentru ca in momentu` acela se ataseaza f mult de tine.gen plange pe umaru` tau sau o tii in brate.], fii atent la detalii, nu o contrazice, priveste`o atent in ochi cand iti vorbeste.
Nu exista 2 femei la fel deci nu le poti "cuceri" pe toate la fel.
Afla ce ii place incearca sa te folosesti de acele lucruri
Sa nu fi lingusitor, cu tupeu dar nu prea dur
Nu e asa greu fi natural!
Daca nu te place asa cum esti las-o balta!
Tu de ai da niste sfaturi,dar nu vorbe de acestea prostesti,gandeste-te la ce scrii intii...ok? Ca sa cuceresti o fata mie mi se pare ca sa o sustii la ce e nevoie, sa o incurajezi sa o iai in seama sa nu te rizi de ea, dar sa ii iai apararea si din toate astea va ieshi un rezultat.bafta
Fi bland cu ea si incearca sa te tii cu ea de mana... ajut-o sa orice daca merge sa cumpere ceva sau ma rog stiu eu ce du-te cu ea si fai cu ceva cinste...succes
Poarta-te frumos cu ea privesteo in ochii blabla, fi atent cu ea, si nu fi prost pana nu e prea tarziu spune-i fata in fata ca o placi si ca tii la ea si daca vrea sa fiti impreuna cu timiditatea si rusinea nu faci nimic crede-ma, am patit si eu mai de mult o placeam pe una ff mult si nu am stiut cum sa ii spun si deatea si pana cand m-am hotarat eu sa ii zic era cu atlu deci NU FII PROST
Of,mon Fuhrer! Ce Dumnezeului?! Sunt satul de indivizi dubiosi ca tine.Ma intreb cum de stii sa inhalezi oxigenul,pe care totusi,nu prea il meriti nici pe ala,darmite sa beneficiezi de interent.Un sfat prietenesc, sinucide-te, inainte de a muri in chinuri!
Trebiue sa ai un comportament dragut, sa fii atent cu ea, sa o aperi daca are probleme si incearca sa ii mai aduci cate o floare, in totdeauna merge cu asta
anonim_4396 întreabă:
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: