| TheOne19 a întrebat:

Ajutati-ma cu cateva idei de cadou pentru Valentine's day.Ceva special pentru o fata speciala cu care vreau sa fiu. Fundita celui care ma ajuta!

9 răspunsuri:
| ladiesman28 a răspuns:

Poti sai cadonezi parfum ori daca ai bani o bijutterie ceva poate cercei sau colier.
Hey ai spus funda

| elenasofia a răspuns:

Fetelor le plac florile, bomboanele de ciocolata, bijuteriile dar si parfumurile.
poti sa alegi unul dintre cadourile de mai sus...dar nu uita trebuie sa ii demonstrezi ca o iubesti 100%
asa vei reusi sa fi cu ea

bafta! :*
funda?batting eyelashes

| LemonGreen a răspuns:

Am spus odată, o spun din nou:

M-am săturat de persoanele ca tine!

Ce naiba vă trebuie cadouri la o asemenea sarbatoare?

Nu-i destul ca vă puteți vedea?
Nu-i destulă dăruirea unui zîmbet?
Nu-i destul că va puteți spune * te iubesc* fară nici un ocoliș?
Nu-i destul ca exista persoana iubită?
Că nu-i un fals?

Doamne, ajung să mă scîrbesc...

Bafta big grin

| Denisadeny1 a răspuns:

Ai putea sa-i dai un buchet de trandafiri si un inel:d funda?

| Smile3 a răspuns:

Un trandafir rosu si o felicitare(un bilet!) in care sa-i ce simti pentru ea!(daca poti in versuri, dar nu e obligatoriu!)...

| Dariiiii a răspuns:

Eu as zice ca ar fi foarte dragut un ursulet cu parfumul tau pe el ( sa se gandeasca la tine cand il tine in brate ) si un bilet in care ii scrii dulcegarii.:3 Sper ca te-am ajutat, bafta!

| vanessa001 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa fii spontan, sa o iei prin surprindere, ii poti lua o cutie de bomboane milka "i love you", va puteti duce la un film de dragoste si dupa sa va plimbati prin parc/oras, sper ca te-am ajutat oricum tu esti singurul care poate sti ce ii place ei cel mai mult si cu ce o poti surprinde sper ce te-am putut ajuta Funda? :*

| Generalul a răspuns:

Poti sa ii faci cadou o caricatura sau un portret de la www.comanda-portrete.ro

| margarinaa a răspuns:

Iti zic sigur, o sa se simta super apreciata in momentul in care o sa ii cumperi un ceas, sau niste cercei... Am vazut pe facebook, pe pagina Zelia Accesorii, ca au preturi bune si accesorii foarte atractive. Incearca acolo frate.