Poti sai cadonezi parfum ori daca ai bani o bijutterie ceva poate cercei sau colier.
Hey ai spus funda
Fetelor le plac florile, bomboanele de ciocolata, bijuteriile dar si parfumurile.
poti sa alegi unul dintre cadourile de mai sus...dar nu uita trebuie sa ii demonstrezi ca o iubesti 100%
asa vei reusi sa fi cu ea
bafta! :*
funda?
Am spus odată, o spun din nou:
M-am săturat de persoanele ca tine!
Ce naiba vă trebuie cadouri la o asemenea sarbatoare?
Nu-i destul ca vă puteți vedea?
Nu-i destulă dăruirea unui zîmbet?
Nu-i destul că va puteți spune * te iubesc* fară nici un ocoliș?
Nu-i destul ca exista persoana iubită?
Că nu-i un fals?
Doamne, ajung să mă scîrbesc...
Bafta
Un trandafir rosu si o felicitare(un bilet!) in care sa-i ce simti pentru ea!(daca poti in versuri, dar nu e obligatoriu!)...
Eu as zice ca ar fi foarte dragut un ursulet cu parfumul tau pe el ( sa se gandeasca la tine cand il tine in brate ) si un bilet in care ii scrii dulcegarii.:3 Sper ca te-am ajutat, bafta!
In primul rand ar trebui sa fii spontan, sa o iei prin surprindere, ii poti lua o cutie de bomboane milka "i love you", va puteti duce la un film de dragoste si dupa sa va plimbati prin parc/oras, sper ca te-am ajutat oricum tu esti singurul care poate sti ce ii place ei cel mai mult si cu ce o poti surprinde sper ce te-am putut ajuta Funda? :*
Poti sa ii faci cadou o caricatura sau un portret de la www.comanda-portrete.ro
Iti zic sigur, o sa se simta super apreciata in momentul in care o sa ii cumperi un ceas, sau niste cercei... Am vazut pe facebook, pe pagina Zelia Accesorii, ca au preturi bune si accesorii foarte atractive. Incearca acolo frate.
Phoebe întreabă:
IuliaAna12 întreabă:
Marii03 întreabă: