| Andreiu68 a întrebat:

Ajutati-ma cu sfaturi ceva! Sunt disperat! Anul trecut la scoala am facut la dirigintie o activitate cu alta clasa,iar in acea clasa era o fata frumoasa foc si draguta,a fost dragoste la prima vedere din partea mea, toata ora aia m-am uitat la aceea fata..Intrebarea toata mai jos intr-un raspuns ca nu merge sa o pun toata...

4 răspunsuri:
| Andreiu68 explică:

Salut! Am nevoie de ajutor rapid! nu stiu ce sa fac, e dificil pentru mine! Anul trecut la scoala( prin luna mai) am facut o ora de dirigintie cu o alta clasa, iar in acea clasa era o fata frumoasa foc si draguta, toata ora m-am uitat la ea.Anul asta incepand iar scoala o tot vedeam pe culoarul scolii si cand o vedeam ramaneam impietrit si sedus.A fost dragoste la prima vedere pentru mine! Acum 4 zile i-am dat cerere pe Facebook dar nici in acest moment nu mi-a acceptat cererea crying Nu stiu ce sa fac ca sa vorbesc cu ea, cum sa vorbesc si cum sa dau de ea daca pe Facebook nu imi da accept? Nu am nici un prieten comun ca sa ma imprietenesc usor usor cu ea. Nici nu o cunosc, o stiu din vedere doar si numele.Nu ma bag,, cu japca" aiurea, nici nu stiu ce sa ii spun sau ce sa vorbesc cu ea! De felul meu sunt si mai rusinos si timid.Ce sa fac? Chiar vreau ceva serios si simt multe pentru ea! Ajutati-ma va rog! Funda!

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa FB-ul si salut-o la scoala cand o vezi, apoi usor usor intra in vorba cu ea, ce mai face, ce materii ii plac, cum se simte la scoala samd.

| GdX a răspuns:

Of, Facebook-ul asta. Salut-o la scoala, intra in vorba cu ea. Daca iti e rusine si nu stii sa abordezi situatia, fa-te ca dai peste ea din greseala si intra in vorba cu fata. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh, Facebook
Du-te si vorbeste cu ea fata-n fata