Ei bine, ingeras, incurcate sunt caile tale! Vasazica tu aveai o prietena si ai iesit in acelasi timp si cu fata pe care acum o vrei langa tine. Daca a suportat situatia asta un an de zile e probabil ca a facut-o din iubire. Dar tu, pana la urma, cum de ai descoperit ca o iubesti tocmai cand ea si-a facut un prieten? Nu cumva aceasta nu se numeste iubire ci gelozie? Si parca a disparut cineva din peisaj, prietena cu care erai inainte. Ce s-a intamplat cu ea, te-a parasit vazand ce ganditor esti si banuind ca nu ea era cea la care te gandesti? Sa stii ca totul in viata se plateste.Nehotararea ta te-a adus aici si, daca ea te evita, las-o in pace daca spui ca o iubesti.Nu cred ca i-a fost usor sa vada ezitarea ta un an de zile.Ca sa stim mai exact situatia poate ar tebui sa ne spui daca initiativa de a vorbi la telefon ii apartine ei sau o sacai tu cu insistenta acum cand ti-ai dat seama ca e femeia vietii tale.Cum nu stim decat versiunae ta din ea reiese ca ai gresit... Daca ea va trece peste toate si se va intoarce la tine, invata ceva din toata intamplarea si pretuieste ce ai...Numai bine.
E bine totusi ca ti-ai dat seama pe cine iubesti pana la urma. Daca tu crezi ca si ea continua sa te iubeasca, te sfatuiesc sa discuti sincer cu ea, sa ii spui ce simti si mai ales sa-i dovedesti in fapte ceea ce ii spui, pentru ca de asta are nevoie ea.
Bafta!
Cel mai bine ar fi sa o suni si sa-i spui tot ce simti sau daca stii adresa ei trimite-i un buchet de trandafirii rosii..iti doresc succes
Este absolut normal sa-si fi facut iubit. Cat voiai sa te astepte, la infinit? Este un proverb romanesc: ''intre doua nu te ploua, dar nici bine nu-ti e!'' Te sfatuiesc sa ai o discutie sincera cu ea, sa-i spui ce gandesti, sa-ti ceri scuze, sa-i spui cat de mult o iubesti. Nu va fi usor! Sigur vrea dovezi de seriozitate din partea ta. Daca o iubesti cu adevarat, lupta pentru ea! Iti doresc bafta si sa fiti fericiti!
Eu stiu ca atunci cand iubesti cu adevarat, iubesti o singura persoana nu mai multe.eu cred ca nu o iubesti e doar obisnuinta d? a fi cu ea.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: