| Inga22 a întrebat:

Ajutați-mă cu un sfat. La început, partenerul meu s-a comportat ca un cățeluș dar pe parcursul relației noastre a început să consume alcool și să se poarte foarte urât cu mine deși eu la rândul meu mă chinui să rezist pentru că am dureri groaznice de oase din cauză că în urmă cu 6 luni, din cauza durerilor, am decis singură să merg la un medic ca să fac un set de analize și de acolo a reieșit că am cancer osos și a fost ca un șoc pentru mine, mai ales că am doar 23 de ani și după asta, ca să mă conving pentru că nu mi-a venit să cred, am refăcut setul de analize la o clinică din Germania cu sprijinul unei asociații deoarece nu mi-am permis suma respectivă și rezultatul a fost la fel... Lui nu i-am spus nimic nici în ziua de azi doar ca să nu-l fac să se simtă aiurea și nici n-am să-i zic asta. Am fost la zeci de preoți; am amanetat și ultimul gram de aur pentru tratamentul pe care trebuie să-l urmez dar din păcate nu mai am nici o resursă și sunt singura care lucrează iar banii abia că îmi ajung să plătesc lumina și datoriile lui la magazin, în mare parte datorii făcute pe băutură și țigări. Ce aș putea să fac ca relația noastră să fie ca la început, iar el să fie bărbatul care era atunci când l-am cunoscut?

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

În primul rând e urât să spui că se purta ca un cățeluș la început.
Ar trebui să fii sinceră cu el și să îi spui prin ce treci, dacă nu e lângă tine să te susțină atunci desparte-te de el.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cum dracu în situația ta să-i plătești unei putori care stă și se bucură că stă ca putoarea și îi vin banii de distracție la nas? Frate, gândiți unele?!

| SG1995 a răspuns:

Omul are un caracter de rahat. Nu poți face nimic, dă-i papuci.
Referitor la cancerul osos, informează-te asupra efectele medicinale ale cannabis-ului. Ei bine, nu, nu te vei vindeca cu cannabis, dar te poate ajuta cu efectele boli (lipsă de apetit, dureri).

| alina2k18 a răspuns:

Troll.

| Crackman a răspuns:

Dai o mica discutie, daca intelege bine daca nu pa.

Răspuns utilizator avertizat