| vyolycy a întrebat:

AJUTATI-MA CU UN SFAT VA ROG
am o rel atie de 2 ani si ceva...totul e bine, dar tatal meu nici nu vrea sa aud de acest baiat(doar pentru ca are un tatuaj, a avut un mic accident cu masina si pentru ca e mai mare ca mine cu 6ani)acest baiat este tot ce-mi doresc, mi-as da si viata pentru el, as face orice sa ne fie bine, problema este este ca ca tata ne-ar face cel mai mare rau numai sa nu fim impreuna, acum ceva timp mi-a sp ca daca vreau sa fiu cu el sa ma mut cu el ca noi 2nu avem ce kuta la el ca daca e nevoie baga cutitu in noi numai sa nu fim impreuna, pe iubitul meu l-a amenintat cu politia, la injurat etc(va scriu cu lacrimi in ochiicryingcryingcrying)azi am vorbit cu iubitu meu si mi-a sp sa vorbesc cu tata sa ii sp iarasi de noi(tata stie ca noi in prezent nu suntem impreuna)sa nu ne mai ascundem dar mi-e foarte frica sa nu-mi faca iarasi "panarama"si sa inceapa iar cu amenintarile. spuneti-mi ce sa fac sa ii sp, sa nu ii sp? daca sa ii sp cum sa abordez subiectul? ajutati-ma cu un sfat daca se poate.multumensc mult

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Pfff, se pare ca nu sunt singura care trece prin lucruri de genul asta. Nu stiu daca sunt in masura sa iti dau vreun sfat, dar cel putin pot sa iti spun din propria experienta si din ceea ce am trait pe propria piele.
In primul rand incearca sa te linistesti, sa gandesti lucrurile cu mult calm, la rece, pentru ca altfel s-ar putea sa faci ceva gresit si mai tarziu sa regreti. Asteapta sa faci 18 ani, pana atunci vorbeste cu prietenul tau sa mai tineti relatia ascunsa inca putin, pentru ca in felul asta nici tatal tau nu poate sa ii faca rau, iar dupa ce faci tu 18 ani atunci puteti sa vorbiti amandoi cu tatal tau. Nu o sa iti mai poata face nimic. Dar atata timp cat esti minora tatal tau poate sa "va faca rau", sa incerce mai multe chestii si sa va desparta. Vorbeste cu prietenul tau, credeti ca ati fi in stare sa va mutati impreuna dupa ce faci tu 18 ani? Sau sa plecati de unde stati acum? Ai putea sa te angajezi, etc. Pana faci 18 ani ar fi bine sa te comporti normal si sa nu ii mai pomenesti nimic tatalui tau despre prietenul tau, pentru ca acum are putere asupra ta.
Cred ca mai puteti sa rabdati cateva luni tu si prietenul tau pana sa ii spuneti tatalui tau din nou de relatia voastra. Daca ati putut rabda pana acum, cateva luni in plus sunt un nimic.
Atata timp cat va iubiti puteti trece peste tot, peste absolut tot.
Eu sunt in situatia ta, dar la mine problema e mama. Te inteleg perfect, nici nu ai idee. Tot ce iti mai pot spune este sa nu disperi si sa te pastrezi calma, oricat de greu ti-ar fi. Daca stii ca el e baiatul care merita sa faci atatea pentru el, atunci luptati, nu va lasati!
Numai bine si credinta in Dumnezeu, pentru ca mai devreme sau mai tarziu va fi bine, stii cum se zice vine si vremea voastra!

16 răspunsuri:
| Anonima3127 a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa ii explici si lui ca este vorba de o relatie... ce dureaza de 2 ani ...ca il iubesti pe prietenul tau, dar iti iubesti si parintii, si de aceea iti este foarte greu sa ii minti. spune`i ca nu poti renunta nici la o relatie de 2 ani, doar pentru ca ei il judeca gresit.Incearca sa ii convingi sa il lese sa demonstreze cine este el cu adevarat.

mult succes si sper sa fie toate bune si frumoase si sa inteleaga tatal tau situatia :*:*:*

mai astept vesti de la tine si despre ceea ce se va intampla in continuare

| raluka_3639 a răspuns:

Eu cred ca daca ti cu adevarat la acest baiat si merita sa te sacrifici pentru el si daca el te iubeste pe tine. infruntal pe tatal tau si spune-i ce simpti pentru el nu conteaza ca de insulta important e ca ii spui ce ai pe sufelet chiar daca doare conportamentul lui. fi tare... ascultati inima... si poate intr-o zi tatalui tau o sai para rau si o sa regrete ca te-a facut sa suferi. eu zic ca trebuie sai spui ca ai reluat relazia cu iubitul tau

sper ca te-am ajutat
pupiki si bafta :*

| Anca a răspuns:

Intreaba. l pe tatal tau daca ar prefera sa umblii cu unul fara tatuaj, dar sa vii "machiata" natural la ochi de la el, sau unul care te iubesti se poarta frumos cu tine?

| anonul a răspuns:

Paraseste-l x-( cu un asa specimen (ce are pretentia sa-l consideri om) nu merita sa vorbesti sad

| anonul a răspuns:

M-am referit la tatal tau, nu la iubit big grin

| vyolycy explică:

Mi-e foarte greu...acasaa am tot ce-mi doresc din punc de vedere material dar nu si dragoste...langa el am iubirea de care am nevoie

| vyolycy explică:

De parasit as vrea sa-l parasesc pe tata... dar intra si el in prob...pentru ca il ameninta cu politia cu coruprea de minori, ca ii face cerere sa il de-a afara de la munca pentru ca eu nu am in 18 impliniti mai am cateva luni pana fac 18 ani

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mută-te cu iubitul tău şi gata! Luaţi şi munciţi, strângeţi bani şi mutaţi-vă împreună.
Tatăl tău e un om îngorzitor ca de altfel majoritatea părinţilor.

| vyolycy explică:

El mi-a sp ca m-ar lua la el acasaa... dar nu sat singur in casa pe care o are ...stau parintii si sora lui si sora tatalui lui. n-am gandidt sa ne mutam impreuna dar totusi ne este frica de amenintarile tatalui meu.cryingcrying

| Addaaa99 a răspuns:

Pai ar trebui pentru un timp sa te muti cu el si vezi poate tatal tau va intelege pana la urma

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

După ce faci 18 ani, tatăl tău, legal nu are ce să-ţi facă sub nicio formă, niciodată pentru tot restul vieţii.
Dacă totuşi te inoportunează, îl poţi da în judecată pe tatăl tău căci nimeni nu are dreptul să intervină în viaţa unui adult, aşa cum o să fii tu peste cele câteva luni când faci 18 ani.
Spor!

| Ángel_8890 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa vb cu tatal tau si sai explici situatia.Eu nu cred ca tata-l tau este astfel de sever in ceea ce priveste relatia ta.Intr-o mare parete parintii isi doresc pentru copii tot binele din lume, dar uneori exagereaza. Dar incearca sa ajungi la inima lui, deoarece fiecare persoana are un punctisor in inima care ar vrea sal descoperi trebuie sa il intelegi si el de asemenea pe voi.Deacum aveti ceva timp impreuna si el trebuie sa coenstentizeze ca la voi de acum este ceva serios si ca tu nu vei renunta la el. Pune-i o limita tatalui ta, el parca te manipuleaza, nu trebuie sa fie astfel. Dar cel mai principal lucru este ca tu sa vb cu el si sa ii arati ca prietenul tau este un baiat bun si nu stiu cum, tu trebuie sa fii decisa, deoarece daca doresti totul va fi posibil.Bafta!

| vyolycy explică:

E foarte greu greu...mai ales ca el nu m-a crescuta... el este foarte dusmanos si se certa cu mama nu vorbea cu lunile si de mine uita pentru ca m-a crescut parintii mamei
si cat timp nu vorbea cu mama el nu stia nimic de mine

| vyolycy explică:

Intr-un fel nici eu nu i-as sp tatalui meu dar iubitu meu sp ca prea mult ne ascundem...ca nu-l ascul si parerea lui(a iubituluimeu) si ca fac numai ce ma taie capu...ca cica tata face asa pentru ca ma ascund eu ata de el

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Iubitul tău are dreptate.
Aşa cum multe fete se simt aiurea când poartă o relaţie ascunsă, el de ce n-ar avea dreptul să se simtă ofensat de faptul că aveţi o relaţie ascunsă?!
Eu unul dacă prietena, mai ales după 2 ani de relaţie, ar tot ţine relaţia ascunsă, eu aş considera motiv foarte bun de a mă întreba dacă nu cumva mai are şi pe altcineva.
P. S.: Scrie te rog mai corect pe româneşte.

| vyolycy explică:

Kongeriket doar tata nu stie de relatia noastra in rest toata lumea stie, deci ezitarea asta a meu sa ii sp tatalui meu este pentru ca face urat.il inteleg detul de bine si pe iubitu meu dar pe de alta parte nu ar trebui sa "comenteze"pentru ca si ei este la fel mama lui stie de mine dar nu m-a vazutt niciodata iar tatal lui nu stie de mine. i-am sp sa mearga cu mine sa vb amandoi cu tata si mi-a sp ca nu vrea ca ii este teama sa nu faca tata ceva si el sa ii"raspunda"iesirilor tatalui. OFFF