Eu cred ca ar trebui sa re impui.da-ti seama ca de acum vei fi sotia lui.ce vei face, ve-i sta si ve-i inghiti tot, de dragul lui? eu cred ca daca tot nu ai nici un cuvant de spus si tot vei sta cu ei oricum, ignoro, sau comportate ca si pana acum cu ea, dar nu in fata sotului tau! te-ai gandit ca poate e ceva intre ei?
Da.m-am gindit si la asta, dar el s-a jurat ca nimic nu are cu ea, eu insa nu ma pot linistit tot ma macina gindul ca el o place, dar nu poate face nimic deacum merge inainte si se insoara cu mine ca oricum ea e maritata si nu se baga peste prietenul lui ca ei au un copil si el deacum nu se implica dar de altfel imi pare ca in gindul lui tare ar vrea sa fie cu ea
Esti sigura ca vrei sa te casatoresti cu el? esti sigura ca e omul potrivit pentru tine? nu iti spun sa te desparti de el, dar din ce spui, eu cred ca nunta voastra e putin inoportuna.si mi se pare si putin fortata, nu mi se pare ca sunteti entuziasmati de eveniment.mai bine ati mai astepta.nu vreau sa iti dau un sfat tampit. spun doar ceea ce inteleg din ce spui tu.de ce nu va mutati acolo mai intai sa vedeti ce va fi si apoi faceti nunta.fii si tu mai calma, poate esti si o fire mai gelosa si imaginatia iti joaca feste.mergi inainte daca esti sigura de iubirea lui. pune-l la incercare cu fata asta sa vezi si tu ce se intampla.
Ai reusit sa scrii totul, pe nerasuflate, intr-o singura fraza. Din pacate nu am reusit sa inteleg nimic. Asa ca, sfatul meu este sa inveti sa scrii, pentru a ne putea intelege.
Nu am citit toata intrebarea, fiindca e prea lunga, dar din cat am citit, o sa-ti raspund: Trebuie sa o omori pe tipa. Ar fi tare sa o omori cu o supradoza de heroina, gasesti tu o cale. Succes!