Hey,incearca sa ii explici tatalui tau exact km ne-ai explicat nou aici Mai ales daca zici ca tatal tau e de treaba ar trebui sa te inteleaga. Explica-i exact ce s-a intamplat, ca prietenul sorei tale s-a luat de el, spune-i tot adevarulMai ales daca sunteti impreuna de 9 luni eu zic ca ar trebui sa inteleaga ca sig. Succes:*, sper ca ti-am fost de folos, pa-pa.
Cel mai bine e sa le zici parintilor tai sa nu traga concluzii inainte de a-l cunoaste, si sa nu il asculte pe prietenul surorii tale, care ma gandesc ca nu stie atatea despre el cate stii tu Bafta!
Stai linistita in viata fiecare om primeste ce i se cuvine.
Prietenul tau este un baiat de treaba si parintii tai ar fi mandra de tine ca iesi cu un baiat ca el.
Nu-l presa, ia-l cu frumosu si spune-i de problema ta. Spune-i de problema pe care o ai si vei fi cu un pas mai inainte de al duce la tatal tau. Joaca si putin teatru daca nu fii chiar tu insati sa pari ca asta conteaza foarte mult pentru tine, dar nu cred ca va fi teatru pentru ca tu chiar iti doresti asta. Nu pot sa te ajut cu mai mult scuze. Si prietenul surorii tale este un nemernic el o sa fie luat rau in vizor dupa ce o sa-l cunoasca pe iubitul tau. Iubitul tau trebuie sa fie putin mai degajat cand o sa vbeasca cu tatal tau, sa para ca stie ce vrea de la viata.
Off.
E cam complicat: |
Dar zic ca ar trebui sa vorbesti cu sora ta sa discute cu prietenul ei. adica totusi el iti face intr-un fel rau.si ea accepta?!
Succees
Eu as face asa : as sta de vorba cu toata familia impreuna, si sora numaidecat, si le-as spune adevarul, as accentua ca e un baiat minunat, ca ii respecta pe toti dar e timid! In plus, stiu ca nu vrei sa o faci pe sora ta sa se simta prost, dar poti sa zici ca te deranjeaza cand iubitul ei zice ceva de rau de al tau, pentru ca noi toti suntem diferiti, poate al ei e mai indraznet! Si doar nu va casatoriti miine, asa ca vor avea timp sa il cunoasca!
Mutubal întreabă: