Salutare.
Viata de cuplu la distanta este grea si plina de incercari, si de asemenea are si cerinte grele de ex sa va iubiti cu adevarat cu toate ca nu v-ati vazut nici odata fata in fata si nu v-ati atins.
Sunt unele cazuri unde 2 persoane care sau cunoscut pe net au ajuns sa fie impreuna pentru perioade lungi unele cupluri chiar ajungand sa isi faca o familie, dar acele cazuri sunt foarte rare.
Daca el a decis odata sa va despartiti asta insemna ca nu e foarte sigur de sansele voastre de reusita, iar incertitudinea nu are ce cauta intr-o relatie la distanta.
Ai 16 ani si la varsta asta trebuie sa profiti de tineretea ta, trebuie sa zambesti nu sa plangi, trebuie sa privesti in fata si nu in spate.
Cea ce te sfatuiesc eu este sa inchei aceasta relatie, eventual sa ramaneti amici, sa astepti un timp sa treaca si apoi sa iti gasesti pe altcineva.
Stiu ca pare greu de crezut ca poti iubi pe altcineva dar asa cum ai iubit odata o poti face si a 2 oara, si te asigur ca vei descoperi o noua definitie a dragostei atuncea cand vei putea sa si atingi persoana iubita.
Decizia iti apartine tie, paseste inainte si fi fericita sau stai in urma si fi trista.
Oli are dreptate, mai puţin partea cu 14 ani.
Indiferent ce vârstă are, că are 14 sau 44, e absolut firesc să am tendinţa de a o părăsi pe cea care mă ţine de vorbă pe messenger (şi atât!) de 19 luni şi să încerc ceva cu o femeie reală, cu care mă pot îmbrăţişa, săruta, etc.
E simplu, dacă nu vă vedeţi, nu o să meargă.
DELOC!
Salut.
Inseamna ca si-a dat seama ca te iubeste pe tine ...Esti fericita cu el nu mai vrei sa suferi s-a bagat si mama lui in rel vostra pentru a va da un sfat bravo dansei multe persoane nu inteleg ca e mai bine sa spui ce te apasa lu cineva mai in varsta ca tine.
Eu zic sa te impaci cu el dar ai grija ca sa nu mai suferi.
Spune-i ca ai suferit mult si acum va trebui sa iti castige increderea.
La 14 ani ce mentalitate crezi ca are? daca vede una mai buna si vrea sa stea cu el normal ca o sa te paraseasca si sa fim seriosi pana unde crezi ca o sa duca relatia asta daca voi nu v-ati intalnit niciodata?
Si eu la 13-14 ani am fost intr-o situatie ca acesta, dar dupa un timp mi-am dat seama ca nu merita deoarece, poate doar sa fiti prieteni asa sa iti dea sfaturi, sa te asculte cam atat, dar in niciun caz o relatie si la tine in oras chiar nu exista baieti? sigur o sa gasesti unul care sa te iubeasca si sa fie aproape de tine.