| Andreiu68 a întrebat:

Ajutati-ma! Miercuri seara am comentat la o poza a unui fete si dupa mi-a dat mesaj in privat si m-a intrebat ce fac, cu cine mai stau, si sa ii dau nr-ul de tel ca si-a schimbat nr-ul.(pe fata o cunosc de 7-8 ani, stam in acelasi cartier) am mai vorbit noi putin si dupa ea imi spune ca daca ma plictisesc sau nu am cu cine vorbi sa ii dau un mesaj, si eu i-am spus ca daca si ea se plictiseste sa imi dea un mesaj, iar ea a spus ok..Eu cu fata asta am vrut sa fiu impreuna, dar a refuzat prin luna septembrie.Eu inca o plac pe fata si as vrea sa fiu cu ea.Stau asa si astept un semn de la ea-un mesaj, dar vad ca nu vine. poate nu s-a plictisit, sau nu vrea da vorbeasca cu mine. Oare sa astept sa primesc un mesaj? Sa ii dau eu mesaj si sa intru in vorba cu ea? Sau nu are rost fiind ca n-a refuzat deja odata?

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Trimite-i mesaj si nu mai fi asa speriat. Sau, si mai bine, suna!

| corbulalbrosu a răspuns:

Spune-i direct fara ocolisuri ca iti place de ea si din acest motiv ai dori sa deveniti prieteni insa in realitate nu doar in mediul virtual. Ar trebui sa stii deja ca daca nu intervii in mod direct, cu rusinea vei muri de foame, cu adevarul in mana si cu penisul in pantaloni. Daca ai fi fata s-ar mai intelege/accepta dar tu da dovada ca esti baiat adevarat si nu un simplu maturoi. big grin

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu-ti da mesaj, da-i tu si vezi ce-ti raspunde. Vrea relatie cu tine sau nu vrea.

| raluk27 a răspuns:

Cu o persoana vorbesti din placere, nu din plictiseala. Asta suna gen "nu am altceva mai bun de făcut, asa ca o sa vorbesc cu tine". Nu mai analiza atat si scrie-i.