Incercati sa repetati anumite momente care te-a facut sa il iubesti.
incearca sa il faci sa se comporte ca inainte, in caz de s-a schimbat
funda?
Faci ce vrei tu daca nu mai ai chef de el ii zici ca nu mai simti nimic pentru el si basma curata totul ajuge la final.
Daca tu nu mai tii la el nu are rost sa-l tii langa tine pentru ca si asa il vei ranii mai tare, trebuie sa fii sincera cu tine si sa te gandesti bine ce vrei sa faci, explica-i ca tu nu mai ai sentimente puternice pentru el si spune-i ca ti-ar placea ca sa ramaneti prietenii... sper ca te-am ajutat
Bafta!
Daca tu nu mai simti nimic pentru el asta este.
Nu te poti obliga pe tine insuti sa te reindragostesti de el.
Gandeste-te ca daca unul dintre voi, in cazul tau, tu, nu mai simte la fel pentru celallt, atunci relatia este...degeaba.
Va irositi timpul reciproc.
Spune-i ce simti.
Sigur va intelge.
Puteti ramane prieteni buni.
Niciodata nu se stie cand te loveste din nou sageata lui cupidon.
Succes.
Funda?
El da vreun semn ca nu mai tine la tine?
Stai odata singura si gandeste-te. Cum ar fi fara el? Pune-ti intrebari de genu asta.
Buna eu iti zic sa iti asculti inima adica sa faci ce simti, daca nu il iubesti acum nu il vei iubi niciodata nu are rost sa stai cu o persoana pe care nu o iubesti.
Stii ce se intampla cu dragostea si cu sentimentele? important este sa nu se asemene cu vremea...cu norii, cu orice ar putea fii schimbat-or de la o perioada la alta...totusi incearca sa ai putina viziune asupra lucrurilor si incearca sa iti creezi orizontul in care ti-ai dori cel mai mult sa traiesti, intrebandu-te: este persoana care sa mearga cu mine pana la capatul lumii? merita efortul acesta? si atunci raspunsurile vor veni din interior
Sincer iti spun ca nu poti. daca nu e de la sine...nu e. eu maine fac 10 luni cu prietenul meu, dar nu tin la el, nici nu ma entuziasmez cu el la pat prea tare. pur si simplu nu e chestia aia intre noi, in ciuda faptului ca-mi face pe plac, e o persoana foarte buna, are cu ce si financiar si fizic, desi nu urmaresc sa profit de pe el. pur si simplu nu e, dar nu ma despart inca de el, nu mi-a dat nici un motiv, si ar fi aiurea pentru el sa-i dau pur si simplu pa. m-am conformat, si am zis ca ma obisnuiesc cu ideea. dar nu sunt multumita de treaba asta, pentru ca nu e ceea ce ar trebui sa fie. dar intr-un fel e ok asa, mai mult il consider cel ma bun amic, si ma pot baza pe el pe deplin. e o sabie cu 2 taisuri - sa raman cu el si sa nu fiu pe deplin fericita pentru ca nu e sentimenul ala special pentru el, desi e o persoana demna de apreciat, sau sa ma despart de el si posibil sa ma indragostesc de un dobitoc, care nu-mi ofera nici sprijin moral, nici cand e nevoie financiar, care sa nu aiba respect, sa nu fie sincer, si sa-mi dea doar batai de cap, eu fiind foarte indragostita de el? am ales prima varianta, desi uneori mor sa ma indragostesc de cineva. am frica de a ma desparti de el si de a-l pierde pentru ca sunt constienta ca altul ca el nu mai e, desi nu il iubesc. asa ca e alegerea ta, evalueaza-i calitatile in comparatie cu majoritatea baietilor, si gandeste-te si ce iti doresti tu mai mult. nimeni nu te poate sfatui mai bine decat constiinta ta
Nu stiu ai ajuns intr o situatie dificila, dar eu zic sa petreceti mai mult timp imtreuna si sa incercati sa faceti lucruri mai amuzante, mai interesante care sa va distreze mai mult, asa cred ca va renaste iubirea intre voi doi
multumesc
Dar asta e problema. El imi da de inteles ca ma adora, ca tine la mine extrem de mult, dar eu nu simt la fel