| Ellutza16 a întrebat:

Ajutati-ma sad Prietenul meu crede ca l-am dezamagit ...Pentru ca am am vrut sa par o persoana care nu sunt [am vrut sa-l impresionez pentru ca nu am vrut sa-l pierd] si acum regret ca am facut asta mi-am cerut iertare si i-am spus daca imi mai da o sansa sa-i arat cine sunt cu adv. dar el nu stie daca e bine sa-mi ofere sansa asta ...stiu ca nu a fost bine ce am facut dar vreau sa-i arat ca imi pare rau ce sa fac, ce sa-i spun ca sa imi mai dea o sansa?sad

8 răspunsuri:
| Ionica9119 a răspuns:

Fii tu insati de acum incolo, fara sa-i mai spui ca iti pare rau si tot felul de chestii din astea.

| Ellutza16 explică (pentru Ionica9119):

Asta vreau crede-ma dar el mi-a spus ca poate sa-mi fie cel mai bun prieten de acum incolo pentru ca nu stie daca poate sa incerce din nou ii este frica sa fac iar ca la incepu dar i-am spus ca nu ca nu mai vreau sa fac greseala asta, a zis ca daca mi-ar mai da o sansa ar insemna sa se minta pe el singur nu stiu dar vreau sa fac ceva sad

| Ionica9119 a răspuns:

Pai ce vrei sa spuna ma nene? L-ai mintit. Crezi ca acum, cu promisiunea asta a ta, totul se va schimba subit? Sau ma rog, s-a schimbat subit, dar nu in favoarea ta... Asteapta si tu. Da-i timp de gandire.

| neutrino a răspuns:

Atunci cand joci stramb, platesti. Ai riscat si ai pierdut. Nu are rost sa insisti, baiatul se va intoarce numai daca e putin prostut. In acest caz iti va conveni sa ai un prieten prostut?

| 1112 a răspuns:

Chestia ce ne.ai spus.o noua acum, spune-i'o si lui. happy. si arata'i cum esti cu tu adevarat. chiar daca va dura zile, saptamani, luni. daca il vrei cu adevarat, astepti pentru el, nu te da batuta. happy. succes.

| Ellutza16 explică (pentru 1112):

Nu mai pot sa fac nimic... Doar sa fim foarte buni prieteni poate asa cine stie dumnezeu ne aduce unul langa altul dar pana atunci... nimic alt cvsad

| patri a răspuns:

E un pic derutant, atat timp cat nu spui exact ce ai facut, dar cred ca cel mai bine ar fi sa o iei de la capat si sa il "recuceresti", oarecum, prin ceea ce esti tu, fara minciuni si arogante. Incearca.happy

| Ellutza16 explică (pentru patri):

Asta imi doresc dar nu stiu daca el imi va da ocaziasad sunt foarte trista ma simt groaznic si azi ma vad cu el sa vorbim despre asta sper sa fie totul bine desi are un caracter foarte diferit de toti ceilalti