Fii tu insati de acum incolo, fara sa-i mai spui ca iti pare rau si tot felul de chestii din astea.
Asta vreau crede-ma dar el mi-a spus ca poate sa-mi fie cel mai bun prieten de acum incolo pentru ca nu stie daca poate sa incerce din nou ii este frica sa fac iar ca la incepu dar i-am spus ca nu ca nu mai vreau sa fac greseala asta, a zis ca daca mi-ar mai da o sansa ar insemna sa se minta pe el singur nu stiu dar vreau sa fac ceva
Pai ce vrei sa spuna ma nene? L-ai mintit. Crezi ca acum, cu promisiunea asta a ta, totul se va schimba subit? Sau ma rog, s-a schimbat subit, dar nu in favoarea ta... Asteapta si tu. Da-i timp de gandire.
Atunci cand joci stramb, platesti. Ai riscat si ai pierdut. Nu are rost sa insisti, baiatul se va intoarce numai daca e putin prostut. In acest caz iti va conveni sa ai un prieten prostut?
Chestia ce ne.ai spus.o noua acum, spune-i'o si lui. . si arata'i cum esti cu tu adevarat. chiar daca va dura zile, saptamani, luni. daca il vrei cu adevarat, astepti pentru el, nu te da batuta. . succes.
E un pic derutant, atat timp cat nu spui exact ce ai facut, dar cred ca cel mai bine ar fi sa o iei de la capat si sa il "recuceresti", oarecum, prin ceea ce esti tu, fara minciuni si arogante. Incearca.