| diamant1808 a întrebat:

Ajutati-ma putin va rog...sunt in ultimele zile de menstruatie.Am inteles ca sunt slabe sanse sa ramai insarcinata in perioada asta.Prietenul meu a ejaculat in mine, iar dupa m`am spalat si cu un irigator.Am vreo sansa de a ramane insarcinata? nu am nicio simptoma.

Răspuns Câştigător
| danco a răspuns:

Sanse f mici. Dreak, stiu eu baiat mai bine ca o fata chestii d'astea? Chiar nu ati auzit de ovulatie? Ma rog, daca vrei, pentru. linistea ta, cumpara un test barza.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sanse foarte mici. Spalarea cu irigatorul este eficienta doar daca ai folosit substante spermicide si ai facut-o in maxim 1 minut de la ejaculare. Ulterior nu are nici o eficienta. Simptome de sarcina poti avea la minim 14 zile de la conceptie, desi marea majoritate a femeilor care au simptome, le au de-abia dupa 4-5 saptamani.

| danco a răspuns:

Laura, daca nu esti in masura sa dai raspuns corect, nu mai cataloga raspunsurile bune ale altora cu "stupid", ca te faci de kko.

| laura_9551 a răspuns:

Da ai sanse destul de mari.cred ca ar trebui sa consultii un medic ginecolog sau sa iti faci un simpu test de sarcina