| Andreiu68 a întrebat:

Ajutati-ma repede! Acuma incepand semestrul 2, a venit o colega noua in clasa la noi( sunt clasa a 11-a) si pot sa zic ca m-am indragostit de ea asa de cand am vazut-o.Acuma ce as putea sa fac eu ca sa o abordez,sa fim prieteni si dupa sa ii zic daca vrea sa fim impreuna? La scoala nu vorbim,sta numai cu celelalte fete din clasa, si e putin fitoasa-gen daca ma duc sa o salut sau sa ma uit la el zice: Tu ce vrei ba? Se citeste pe fața asta.Deci,cum as putea proceda?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa o in pace, nu e de tine, ea se crede importanta si nu te agreează, daca o tot stresezi cu intrebarile o plictisesti si o indepartezi de tine, fă pe indiferentul cu ea, saluta o dar nu te baga in sufletul ei ca nu vrea sa fiti prieteni, nici măcar colegi nu vrea, este dură, daca te ia cu ce vrei bă e clar ca o deranjezi, uită o, ea ce vârstă are?

| Andreiu68 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ea este mai mare decat mine cu 8luni..si pot spune ca este indiferenta cu toti baietii, sta doar cu fetele si cred eu ca o stiu doar de 2 zile se crede printesa

| Emilian65 a răspuns:

Daca este asa fitoasa, crezi ca ai sanse sa te lipesti de ea? Eu cred ca sansele sunt minime.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

O ataci cu imperfectiunile ei. " Degeaba te uiti asa la mine ca ai niste riduri ca semnul de wi-fi " " frumos te-ai imbracat, adidasii seama cu adidasii vecinului meu cu care merge la zugravit", te pui undeva mai sus ca ea, arata-i ca esti natural si nu iti pasa de ce zice sau face ea, si iti vezi de drum. garantez ca o sa se bage in seama cu tinewinking