SEAMANA EXACT CU POVESTEA MEA DE DRAGOSTE:O. Uite, eu am rezolvat-o. Fii atent, las-o un timp singura (2-3 saptamani), adica sa nu prea mai vorbesti cu ea, dar cand vorbesti arata-i o schimbare in comportamentul tau. De ce erai nesigur pe ea daca ea tot iti zicea "pe mine ma lasi si te duci la alta", ca ea nu avea cum sa te insele sau sa nu tina la tine, pentru ca nu iti mai ziea chestiile astea, si era stresanta pentru ca tinea foarte mult la tine si vroia intr-un fel sa te apropii de ea sa o intelegi. Ai INCREDERE IN MINE, fa asa cum ti-am spus si ai sa vezi ca se rezolva totul. Incearca atunci cand te imapci cu ea sa ii faci si o surpriza frumoasa sau un cadou.
Completare: Arata-i ca tii foarte mult la ea in timpu asta pe care o lasi un pic singura, hai sa zic 1-2 saptamani, 2-3 sapatamani e prea mult pentru tine ca vad ca o iubesti enorm, asa o iubeam si eu pe iubita mea si o iubesc si acum, ti-am zis ca intamplarea ta seamana leit cu a mea, eu am 16 ani si ea 15 dar nu conteaza, am rezolvat-o. Apropo, i-ai zis vreodata in fata ca tii foarte mult la ea? daca nu zii in fata si sincer roag-o sa va impacati si in timpu asta cat te rogi de ea sa va impacati zii a o iubesti si ai face orice pentru ea. Fa asa cum iti zic eu si ai sa vezi ca va impacati. SUCCES!
Completare,
ea se simte in momentul asta aiurea,
pentru ca a scapat de fostul,
care era un mare idiot,
si a avut incredere in mine,chiar foarte mare
si eu am dezamagit o
as putea zice,am gresit in fata ei, din cauza lipsei de experientza in relatii,
suntem tineri,
oricum, o iubesc foarte mult
chiar daca o stiu de 2 saptamani, nu renutz la ea,
as face orice doar sa ne impacam,
Pentru robertalexandru
cand eram impreuna cu ea,ii spuneam,tot timpul ca tin la ea,si o iubesc foarte mult,
mai am un plan,vorbim pe mess daca e,as avea nevoie de sfaturile,tale, tu esti trecut prin asa ceva, pls
dai add fane_cobra
sau lasa tu id pls
Bia baieti. De ce faceti ca "lasa, sa vina ea la mine sau nu stiu ce"? Vorbiti mai cu o fata despre asta, ele stiu ce e mai bine... pentru o fata. Adica fetele vor de la baieti sa fie ei barbatii si sa incerce sa le mai caute sau altele. Fetele nu vor ca baietii sa renunte la ele...