| redbull a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine... Acum 1 an si jumatate am fost impreuna cu o fata timp de 7 luni de zile aproape 8... stiti voi o cearta duce la alta si tot asa... ii cu unu de aproape 1 an de zile si cica s-au despartit... acum vrea sa ne impacam... problema este k ea ii singira fata pe care am iubit-o cu adevarat si nu stiu ce sa fac... chiar nu vreau sa ma trezesc peste 1-2 luni k raman cu buza umflata... k so impacat inapoi cu ala sad...HELP... Cv metode de a scoate adevara din gura cuiva nu stiti?

Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

S-au terminat ftl la tine in targ? dc e ultima, du-te la ea! dc nu, mai testeaz piata.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista metode sigure de a scoate adevarul. Mai ales ca probabil nici ea nu-l stie. E tanara, dezorientata, nu va iubeste pe nici unul, dar i se pare cool sa aiba un iubit, asa ca penduleaza intre voi doi. Nu e o relatie de viitor, poate peste 3-4 ani cand se va mai maturiza.

| sergiu25bc a răspuns:

Are dreptate ce spune brigaela.Acuma depinde si ce varsta aveti voi2.Se spune ca femeile sunt cu ceva ani mai mature ca barbatii acu depinde de varsta voastra.SI cum am vazut ca spun unii pe TPU ciorba reincalzita nu e buna.Bafta dar sincer tu stii cel mai bine ce alegere sa iei, noi putem doar da cu parerea.Alegerea iti apartine tie in totalitate.Esti tinar viata e frumoasa, va veni si ziua ta cea norocoasa, toti avem o zi anume.

| jani a răspuns:

Constiinta omului scoate mereu adevarul la iveala...problema este ca...nu la toata lumea lucreaza constiinta...inai convingete de intentiile ei... apoi fa un pas...nu te grabi... e criza de bani...nu de femei...

| copilu a răspuns:

Daca tu cosideri k o mai iubesty ink poate mai merita o sansa dar sa sty k risty sa te ia d prost ma iertat acu o va mai face o data. iar metode d a scoate adevarul d la ea nu prea exista dar nu cred ca e profesionista in ale mintitului deci poti sa o citesty dupa fata daca minte sau nu...bafta

| iulia18 a răspuns:

Eu am fost in situatia fetei respective si dupa ce m-am despartit de fostul am mai avut un prieten. Pur si simplu pe durata acelei relatii m-am gandit mereu la fostul. Am rupt relatia si acum sunt cu fostul deci este actualul si il iubesc la nebunie si l-am iubit si cand am fost cu celalalt.Deci daca chiar te iubeste si tu o iubesti veti fi impreuna.Trebuie doar sa comunicati, sa fiti sinceri unul cu celalalt.Si prietenului meu i-a fost greu sa mai aiba incredere in mine dar timpul le rezolva pe toate. Daca nu risti nu castigi. Oricum momentele frumoase raman...