| Unualtu_4711 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine cu asta: sunt cu o fata de 2 saptamani, si ne intelegem super bine, vorbim despre orice si ne vedem in fiecare sambata si duminica. problema e ca, cu ea ma simt altfel decat cu celelalte fete cu care am fost. simt ca sunt mai timid(si ea e timida) si nu prea am curaj sa ma apropii mai mult de ea, adica sa o sarut (decat pe obraz) sau alte chestii de genul asta. eu sunt sigur ca si ea vrea sa se apropie mai mult de mine dar nu stiu cum sa fac asta. ce pot sa ii zic, cum sa ma comport... dau funditabig grin

Răspuns Câştigător
| CrazZy_2597 a răspuns:

Poate nu-mi dai fundita
pai daca sunteti undeva singuri ii faci complimente asa apoi va apropiiati incet unu de altu ma rog tu vei face primul pas asa pai nebuniihappyhappy

6 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Fa ceea ce iti dicteaza inima! Asta e dragostea :X Bucura-te de ea!

| LeuTz a răspuns:

Da normal ca te simti mai timid deoarece comportamentul ei te influenteaza.Cand o pupi pe obraz si intoarce fata ca sa o pupi si pe celalalt incearca sa o pupi pe gura cu pretextul ca a fost o greseala.O sa va placa si o sa o mai faceti.Succes

| ruPfashu a răspuns:

E posibil ca amandoi sa aveti cam aceleasi sentimente, emotii, trairi. Unul dintre voi tot o sa trebuiasca sa faca pasul asta mai devreme sau mai tarziu... asa ca ia-ti inima in dinti si sarut-o! Arata-i ce simti pentru ea! Asta o sa o ajute sa scape de timiditate in preajma ta.
p.s. Iubiti-va mult! love struck

| MetalRocker a răspuns:

Prinde curaj! Ai fost timid ca asa se intampla cand iti place de o fata si esti cu ea! Apropiete mai mult de ea! Nu fi timid!

| buburuza_4437 a răspuns:

Pai poate ea e cea p care o cautai.fa tu primul pas.nu stii km sa te comporti pentru cu esti cu siguranta indragostit de ea.cand esti cu ea te pierzi probabil nu? fa ceea ce simti.sp ca te am ajutat

| Madnees a răspuns:

Pai daca ai spus ca vorbesti cu ea despre orice incearca sa vorbesti si despre asta... poate si ea s-a saturat de distanta asta dintre voihappysucces!